Mukavuus lisääntyy Çambaşı-tasangon bungaloweissa

Mukavuus lisääntyy bungaloweissa Kambasin ylätasangolla
Mukavuus lisääntyy bungaloweissa Kambasin ylätasangolla

Ordu Metropolitan Municipality on herättänyt eloon Çambaşın tasangon luontotiloissa herätetyt bungalowit.


Bungaloweilla, joilla oli suuri vaikutus sekä kansallisesti että kansainvälisesti viime talvikaudella, on tehty suuri muutos tehdyissä töissä. Ordu Metropolitan Municipality muuttaa bungalowit, jotka tarjoavat kansalaisille mahdollisuuden viettää miellyttävää aikaa ja oleskelua.

ONGELMATON LÄMMITYS TARJOAA

Bungalowien infrastruktuuri, joka houkuttelee kaikkia 2019–2020 talvikaudella 7--70, on tehty sopivaksi kaikkina vuodenaikoina. Bungalowit, joissa myös lämmitysjärjestelmät on täysin muutettu, nostivat mukavuuden korkeimmalle lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Paikalla, jossa lämmitys toimitetaan ympäristöystävällisellä polttoaineella, järjestetään tasainen lämmitys.

"NOSTAMME KETJUAMME LISÄÄ JOKA PÄIVÄ"

Todettuaan, että luontokohteissa on tapahtunut suuri muutos päästä varpaisiin, Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sanoi: "Nostamme baaria päivittäin laitoksellamme tehtävillä töillä, joissa tehdään paljon kunnostustöitä ja järjestelyjä".

Presidentti Güler jatkoi sanojaan seuraavasti:

“Luontokohteissamme Çambaşın tasangolla on suuri muutos päästä varpaisiin. Etusijalle asetetaan kansalaisten mukavuus teoksissamme, joissa käsitellään pienimmätkin yksityiskohdat. Kansalaiset hiihtävät korkealaatuisemmissa olosuhteissa ja viettävät pidemmän hiihtokauden työssämme, jota teemme laitoksessamme. Toisaalta teemme mukavammiksi bungalowit, joilla on ollut valtava vaikutus Turkissa ja ulkomailla viime kaudella. Rakennuksessamme tehtyjen töiden parissa, jossa on tehty paljon remontteja ja järjestelyjä, nostamme rimaa päivittäin.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset