Bursa on saanut European Mobility 2020 National Award -palkinnon

bursa sai Euroopan liikkuvuuspalkinnon
bursa sai Euroopan liikkuvuuspalkinnon

Bursa Metropolitan Municipality, jota Euroopan komissio juhlii vuodesta 2002, on kansallinen koordinointitehtävä, jonka Euroopan unionin Turkin liikkuvuuskunnat saivat vuoden 2020 kansallisen palkinnon.


Kunnat, jotka voittivat Euroopan liikkuvuusviikko 2020 -palkinnon varmistamalla aktiivisimman osallistumisen Euroopan liikkuvuusviikkoon, joka kannustaa kaupunkeja ja kuntia toteuttamaan kestäviä liikennetoimia, on määritetty. Euroopan komission aloitteena liikkuvuuden parantamiseksi kaupungeissa vuosittain, 16. – 22. syyskuuta, turvallinen kävely ja pyöräily, jotta voidaan luoda kaupunki, johon pääsee helposti luomalla polkuja ja kunnan pysyviä toimenpiteitä järjestettyyn Euroopan liikkuvuusviikkoon, jotta maan 551 kuntaa Turkin kanssa osoitettaisiin tänä vuonna eniten. tapahtui. Turkin kuntaliitto, kunnat ja muut kunnat tukivat tätä epäitsekästä työtä kannustamaan vuoden 2019 aktiivisimpia kuntia palkittiin vuonna 2020. Puheenjohtajavaltio Paikallishallinnon toimintalautakunnan varapresidentti prof. DR. Sukru Karatepe puheenjohtajakaudella, ympäristö- ja kaupunkisuunnittelupalvelut Paikallishallintoministeriö ja Turan Konakin pääjohtaja, Euroopan unionin ulkoministeriö Puheenjohtajavaltio Alakohtaiset politiikat Presidentti Bush Apartment Altınordu, Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö Infrastruktuuri-investointiministeriö Fatih Smoken osasto, Euroopan unionin Turkki-valtuuskunta Sektorijohtaja, liikenne- ja infrastruktuuri-investoinnit Tuomariston osallistuessa muodostettu Akif Turkelin ja Turkin viljelijöiden kuntayhdistyksen pääsihteeri Birol arvioi viikoittaisen kokouksen 25. marraskuuta kattamien kuntien työtä.

Pyöräilykierros

Tehtyjen arviointien tuloksena 22 kunnasta, jotka täyttävät "Euroopan liikkuvuusviikon aktiviteetit", "Pysyvät toimenpiteet" ja "51. syyskuuta autoton päivä" kriteerit, 3 pääkaupunkiseudun kuntaa, 100 kuntaa, joiden asukasluku on yli 3 tuhatta. Palkinnon sai 100 kuntaa, joista 3 oli alle 9 tuhannen väestön omaavia kuntia. Bursa Metropolitan Municipality palkittiin myös Şanlıurfa ja Mersin Metropolitan Municipal -kunnilla. Tapahtuman puitteissa Bursa Metropolitan Municipality järjesti lyhyen radan pyöräilykierroksen, johon osallistui lähes 16 pyöräilijää 200. syyskuuta. Pyöräilijät, jotka tulivat yhdessä iskulauseen "0 päästöliikkuvuutta kaikille", kiertelivät Hüdavendigarin kaupunginpuiston läheisyydessä, joka on noin 3,5 kilometrin reitti. Viikon aikana kunnan sosiaalisen median tilejä jaettiin liikkuvuusviikosta sosiaalisen tietoisuuden luomiseksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset