Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya -operaatio käynnistettiin Bitlisissä

bitliste yildirim mutki sarpkaya -operaatio aloitettiin
bitliste yildirim mutki sarpkaya -operaatio aloitettiin

Bitlisin maakunnan santarmikomento käynnisti operaation Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya poistamaan separatistisen terroristijärjestön talvia edeltävät liikkeet ja suojan etsimisen, varmistaakseen, että organisaatio, jonka viestintä maassa tuhoutui, ei pystyisi saavuttamaan tätä kykyä uudestaan, ja lopettamaan terroristijärjestö maassa.


Hän oli vastuussa Bitlisin maakunnan santarmikomennosta operaatiossa; 816 henkilöä (48) johtaa operatiivista ryhmää, joka koostuu santarmikomennosta, santarmien erikoisoperaatioista (JÖH), poliisin erityisoperaatioista (PÖH) ja vartijajoukoista.

Terrorismin poistamiseksi 13. heinäkuuta 2020 käynnistettyjen salamaoperaatioiden puitteissa yhteensä 143 terroristia on neutraloitu, 74 yhteiskäyttäjää on vangittu, 251 luolaa, turvakotia ja varastoa on tuhottu, ja takavarikoitu on suuri määrä aseita, ammuksia, ruokaa ja eläviä aineita. .

YILDIRIM-TOIMINTA jatkuu menestyksekkäästi ihmisten tuella uskollisella ja päättäneellä tavalla.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset