Ordu allekirjoittaa ensimmäisen Mustallamerellä kuumailmapallomatkailun kanssa

armeija rikkoi uuden maan mustalla merellä kuumailmapallomatkailulla
armeija rikkoi uuden maan mustalla merellä kuumailmapallomatkailulla

Ordu Metropolitan Municipality pormestari, joka allekirjoitti tutkimuksia maakunnan tuotemerkin arvon lisäämiseksi antamalla Ordulle uuden identiteetin, Dr. Mehmet Hilmi Güler rikkoi uuden maan Mustalla merellä kuumailmapallomatkailulla.


Ordu Metropolitan Municipality, joka suoritti ilmapallolennot ensimmäistä kertaa mutkistaan ​​kuuluisassa Aybastı Perşembe -laatikossa, suoritti myös koelennon Altınordun taivaalla.

Presidentti Güleria arvostettiin kuumailmapallon tuomisesta Orduun, joka sai laajaa tietoa kansallisessa ja paikallisessa mediassa lyhyessä ajassa.

"HALUAMME ESITTÄÄ KAUPUNKIEMME KAUNISET KAIKKIIN MAAILMAAN"

Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sanoi, että he halusivat esitellä koko Ordun kauneuden maailmalle tehdyllä työllä. Presidentti Güler jatkoi puhettaan seuraavasti:

”Haluamme esitellä armeijamme ja Mustanmeren kauneuden koko maailmalle. Siksi yritämme luoda uusia aloja, jotka edistävät sekä Ordua että kehittävät uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja matkailua uusilla vaihtoehtoisilla matkailujärjestelmillä. Siksi haluamme Aybastı-tasangon jälkeen käyttää tätä upeaa kauneutta Altınordun rannikolla kaupunkimme mainostamiseen. Tämä on loistava tilaisuus. Kappadokian jälkeen teemme tämän Ordussa. Toivon, että heillä on hyviä tuloksia. Aybastı-tasankomme oli erittäin kuuluisa mutkista, saukoista, makean veden simpukoista ja melonnasta. Nyt teemme tämän kauneuskellon ilmapalloilla. Näimme rannat maalta, sitten aloimme risteillä merestä laivoilla. Nyt tuomme nämä kaunottaret maailman tietoon ilmapalloilla. Siksi yritämme houkutella lisää turisteja edistämällä enemmän ”

Pääkaupunkiseudun kunnan matkailuyrityksen ORTUR A.Ş: n suunnittelemien lentojen tarkoituksena on edistää merkittävästi alueen matkailua.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset