Ammattikoulujen osuus taloudesta oli 10 miljoonaa liraa 330 kuukaudessa

Ammatillisten lukioiden osuus taloudesta oli miljoona liiraa kuukaudessa
Ammatillisten lukioiden osuus taloudesta oli miljoona liiraa kuukaudessa

Uudentyyppisestä koronavirusepidemiasta huolimatta ammatilliset lukiot kasvattivat tuotantokapasiteettiaan 25% viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, mikä lisäsi talouteen 10 miljoonaa liiraa 330 kuukaudessa.


Koronavirusepidemian alusta lähtien tuotantokapasiteetti on aktivoitu Anatolian ammatillisissa ja teknisissä lukioissa.

Ammattikoulut, jotka ovat aloittaneet monien tuotteiden puhdistus- ja desinfiointituotteista maskeihin, kertakäyttöisiin kylpytakkeihin ja haalareihin suojavisiirien kanssa, lisäävät edelleen kapasiteettiaan kiertorahaston puitteissa, mikä edistää merkittävästi opiskelijoiden käytännön taitojen kehittämistä.

Tässä yhteydessä tuotannon tuotot vuonna 2019 kasvoivat 2018% vuoteen 40 verrattuna ja olivat 400 miljoonaa liiraa.

Vaikka koulut ovat olleet suljettuja pitkään uuden tyyppisen koronavirusepidemian (Kovid-19) vuoksi, nousutrendi jatkuu tänä vuonna. Tämän vuoden kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana tuotot ammattikouluissa kasvoivat 2019% verrattuna vuoden 25 vastaavaan ajanjaksoon ja olivat 330 miljoonaa liiraa.

Aiheesta lausunnon antaneen kansallisen opetusministerin varaministeri Mahmut Özer sanoi, että viimeisten kahden vuoden aikana he ovat yrittäneet lisätä ammattikorkeakoulujen tuotantokapasiteettia ja vahvistaa "koulutus-tuotanto-työllisyys" -sykliä ammatillisen koulutuksen uusiutuvien varojen puitteissa.

Özer totesi, että tuotannon tuotot kasvoivat järjestelyjen ja suunnittelun seurauksena 2018% vuoteen 40 verrattuna. Özer sanoi: "Huolimatta ongelmista useimmissa tuotantotuotteissa, joita Kovid-19-epidemian vuoksi voitiin valmistaa aiemmin tänä vuonna, yritimme ratkaista tämän ongelman muuttamalla tuotantokantaa. . Keskityimme erityisesti tässä prosessissa vaadittujen tuotteiden, kuten naamioiden, desinfiointiaineiden, kasvonsuojainten, maskikoneiden ja hengityssuojainten, tuotantoon. Siksi Kovid-19-taudinpurkauksesta huolimatta pystyimme kasvattamaan tuotantotuloja 2020% vuoden 2019 kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana vuoden 25 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Kolme parasta provinssia, jotka ansaitsivat eniten tuloja tuotannosta tämän vuoden kymmenessä kuukaudessa, ovat Istanbul, Ankara ja Izmir. Tänä aikana ammatillisen koulutuksen ja teknisen koulutuksen tuotantolaitokset tuottivat 33 miljoonaa 884 tuhatta liraa Istanbulissa, 25 miljoonaa 955 tuhatta liraa Ankarassa ja 15 miljoonaa 545 tuhatta liraa Izmirissä. "

İstanbul Küçükçekmece Nahit Menteşe Anatolian ammatillinen ja tekninen lukio ensin

Özer sijoittui ensimmäiseksi Istanbulin Küçükçekmece Nahit Menteşen ammatillisen ja teknisen Anatolian lukion tuotannolle 7 miljoonaa 656 tuhatta euroa, ja Kütahya Prof. DR. Hän jakoi tiedot siitä, että Necmettin Erbakanin ammatillinen ja tekninen Anatolian lukio oli toinen 6 miljoonalla 328 tuhannella TL tuotannolla ja kolmas Kayseri Melikgazin ammatillinen ja tekninen Anatolian lukio 5 miljoonalla 982 tuhannella TL tuotannolla.

Varaministeri Mahmut Özer kiitti ammatillisen ja teknisen koulutuksen pääosastoa, kaikkia maakunnan johtajia, kouluvastaavia, opettajia ja opiskelijoita tämän prosessin onnistuneesta toteuttamisesta vuonna 2020.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset