Yksityistämishallinto rekrytoida 10 avustavaa asiantuntijaa

Yksityistämishallinto rekrytoi avustavia asiantuntijoita
Yksityistämishallinto rekrytoi avustavia asiantuntijoita

Yksityistämishallinnon apuasiantuntija rekrytoidaan nimittämään 7 avoimen työpaikan luokalle Yleishallintopalvelut luokassa 10 ja koulutettavaksi yksityistämishallinnon asiantuntijoiden henkilökunnalle.


Tenttipäivämäärä ja -paikka

Valintakoe pidetään Ankarassa. Valintakokeen päivämäärä, valintakokeeseen kelvolliset hakijat ja heidän kokopaikkansa ilmoitetaan yksityistämishallinnon verkkosivuilla (www.oib.gov.tr) vähintään 10 päivää ennen tenttiä. Ehdokkaille ei ilmoiteta erikseen.

TUTKIMUSHAKEMUS

Hakemus tenttiin tehdään sähköisesti yksityistämishallinnon verkkosivuilla (www.oib.gov.tr) 07.12.2020 - työajan loppuun (18.12.2020) 18.00.

Allekirjoitetun jäljennöksen hakulomakkeesta on toimitettava henkilökohtaisesti tai postitse henkilöstöosastolle viimeistään ennen tenttiä valintakokeeseen oikeutettujen ehdokkaiden toimesta. Hakemuksia, joita ei vastaanotettu ajoissa postin viivästymisen vuoksi, ei käsitellä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset