KBU: n ja HAVELSANin yhteistyöprotokolla yhteistyöopetusohjelmalle

Yhteinen koulutusohjelman yhteistyöprotokolla kbu: n ja havelsanin välillä
Yhteinen koulutusohjelman yhteistyöprotokolla kbu: n ja havelsanin välillä

Karabükin yliopisto ja HAVELSAN allekirjoittivat yhteistyöopetusohjelman yhteistyöpöytäkirjan.


HAVELSAN toimitusjohtaja Dr. Mehmet Akif Nacar ja Karabukin yliopiston (KBU) rehtori prof. DR. Refik Polatin allekirjoittaman protokollan mukaisesti Karabükin yliopiston insinööritieteellisen tiedekunnan tietotekniikan, sähkö- ja elektroniikkatekniikan sekä ohjelmistotekniikan osastojen 3. ja 4. vuoden opiskelijat osallistuvat osuuskuntaohjelmaan määritetyn kiintiön rajoissa.

Protokollan allekirjoittamisen yhteydessä Karabükin yliopiston vararehtorit prof. DR. İzzet Açar ja prof. DR. Mustafa Yaşar ja HAVELSANin pääsihteeri Baykal Yaylı ja henkilöstöjohtaja Oğuzhan Coşkunyürek olivat läsnä.

HAVELSAN toimitusjohtaja Dr. Mehmet Akif Nacar totesi, että Karabükin yliopisto on maailman parhaiden yliopistojen Times Higher Education (THE) -järjestyksen tuhannen parhaan joukossa vuonna 2021. DR. Nacar sanoi: "Meille on tärkeää kehittää yhteisiä teoksia tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Haluamme tehdä yhteistyötä yliopistojemme kanssa puolustusalan eri aloilla. Haluamme erityisesti kehittää tätä yhteistyötä edistyneillä teknologia-alueilla ”, hän sanoi.

Karabukin yliopiston rehtori prof. DR. Refik Polat toisaalta; ”Vaikka olemme uusi yliopisto, HAVELSANin meille osoittama ystävällisyys on todella kunnia. Luulen, että teemme yhdessä hyviä asioita koulutuksen, harjoittelun ja monen muun yhteistyön suhteen. Haluan kiittää HAVELSANia ja toimitusjohtaja Nacaria yhteistyöstä. " sanoi.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset