Intensiivinen koronavirustarkastus on yksinäinen maanantaihin asti

Voimakasta koronaviruksen torjuntaa tehdään maanantaihin asti
Voimakasta koronaviruksen torjuntaa tehdään maanantaihin asti

Sisäasiainministeriö ilmoitti, että neljän päivän ajan tehdään perusteellisia tarkastuksia kansalaisten tungosta, mukaan lukien markkinapaikat, julkiset liikennevälineet ja kauppakeskukset.


Sisäministeriö lähetti Covid-81 -tarkastuksia koskevan kiertokirjeen 19 maakunnan kuvernöörille. Kiertokirjeessä todettiin, että koronavirusepidemian torjunnan valvotussa sosiaalisessa elämässä kaikilla liiketoiminta-alueilla ja asuinalueilla määritettyjen toimenpiteiden noudattaminen sekä puhdistus-, naamio- ja etäisyyttä koskevat säännöt ovat erittäin tärkeitä epidemian torjunnan onnistumisen kannalta.

Kiertokirjeessä, joka on todennut, että tarkastukseni, jotka ovat hyvin näkyviä kuvernöörien / piirikuvernöörien koordinoinnissa, ovat vaikuttaneet merkittävästi epidemian torjuntaan, seuraavat tiedot sisältyivät neljän päivän ajan tehtäviin tarkastuksiin:

1. Kaikkien maakuntien ja piirien kuvernöörien ja piirikuvernöörien koordinoimana 26. – 27. Ja 28. – 29. Marraskuuta 2020; Tehostetaan tarkastuksia paikoille, joissa kansalaisia ​​on paljon, erityisesti torille, julkisen liikenteen ajoneuvoille ja kauppakeskuksille.

2. Julkisen liikenteen ajoneuvot tarkastetaan yksitellen julkisten kulkuneuvojen tarkastuksessa. Erityistä huomiota kiinnitetään matkustajien kapasiteetin rajoittamiseen, HES-koodin toimittamiseen, velvollisuuteen käyttää naamiota ja tarvittavien hygienia- / puhdistustoimenpiteiden toteuttamiseen kuljetusajoneuvoissa.

3. Asianomaiset paikallishallinnot valitsevat markkinapaikkapäällikön erikseen kutakin markkinapaikkaa kohden ja jakavat sen heti kuvernöörien / piirikuvernöörien kanssa.

4. Epidemian torjumiseksi toteutettavista toimenpiteistä ja määriteltyjen sääntöjen noudattamisesta vastaavien markkinapaikkapäälliköiden viestintä ja koordinointi varmistetaan tehokkaasti.

5. Kauppakeskusten tarkastuksissa painotetaan kauppakeskuksessa samanaikaisesti ja työaikana olevien ihmisten määrää koskevien rajoitusten noudattamista.

6. Kauppakeskusten tarkastuksessa tarkastetaan aiemmin maakuntiin lähetetyn kiertokirjeen puitteissa erityisesti kauppakeskuksen ilmastointi- ja suodatusjärjestelmien huolto ja se, tehdäänkö suodattimen muutoksia säännöllisesti.

Kuvernöörit ja piirikuvernöörit tekevät koordinoinnin paikallishallintojen, yleisten lainvalvontaviranomaisten, julkisten laitosten ja järjestöjen, kylien / naapuruston mukhtarien ja ammattikamareiden välillä, ja tarvittavat suunnitelmat tehdään eikä toteutus aiheuta ongelmia.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset