Viikonloppujärjestely joukkoliikenteessä Kocaelissa

Viikonloppujärjestely julkiselle liikenteelle Kocaelissa
Viikonloppujärjestely julkiselle liikenteelle Kocaelissa

Kocaelin maakunnan yleisen hygienialautakunnan päätöksen numeroiden 2020-123 mukaan koko Kocaelissa toteutettiin uusia toimenpiteitä. Ikäryhmät, joilta on kielletty lähtemästä toteutettujen toimenpiteiden mukaisesti, eivät voi käyttää julkista liikennettä.

EI VOI KÄYTTÄÄ JULKISIA KULJETUKSIA AJONEUVOJEN AIKANA


Uusia toimenpiteitä toteutettiin Kocaelissa Kocaelin maakunnan yleisen hygienialautakunnan päätöksellä 2020-123. Tehtyjen toimenpiteiden mukaisesti Kocaelin pääkaupunkiseudun liikenneministeriö on tehnyt uuden järjestelyn. Ikäryhmät, joiden on kielletty lähtemästä tehdyllä asetuksella, eivät voi käyttää julkista liikennettä kieltoaikoina.

TYÖASIAKIRJAT KÄYTTÄVÄT AJONEUVOJA

65-vuotiaat ja sitä vanhemmat kansalaiset voivat mennä ulos klo 10.00--13.00 päivällä ja alle 20-vuotiaat (syntyneet 01.01.2001 ja sen jälkeen) voivat mennä ulos klo 13.00--16.00 päivän aikana (jotka toimittavat työ- / SGK-tietueen jne. Asiakirjan, joka osoittaa heidän työpaikkansa ja sairautensa. (paitsi työntekijät), tiettyjen ikäryhmien kansalaiset voivat käyttää julkisia liikennevälineitä kadulle menemisen rajoituksen vuoksi näiden sääntöjen puitteissa.

TYÖNTEKIJÖIDEN JÄRJESTETYT Aukioloajat

Ulkonaantumiskielto alkaa lauantaina 21. marraskuuta 2020 klo 20.00 illalla. Lauantaina 21. marraskuuta 2020, jolloin ulkonaliikkumiskielto alkaa illalla klo 20.00 jälkeen, se on hakemuksen ensimmäinen viikko ja se noudattaa mahdollisimman paljon järjestelmän aikataulua julkisen liikenteen palvelujen tarjoamiseksi tuotanto-, valmistus- ja toimitusketjuissa työskenteleville matkustajille.

TENTIN LISÄAIKA

Sunnuntaina 22. marraskuuta 2020 klo 20.00 jälkeen alkavalla ulkonaliikkumiskiellolla se on sovelluksen ensimmäinen viikko, ja se noudattaa järjestelmän lähtöaikoja mahdollisimman hyvin julkisen liikenteen palvelujen tarjoamiseksi tuotanto-, valmistus- ja toimitusketjuissa työskenteleville matkustajille. Vuoden 22 KPSS-keskiasteen koe pidetään sunnuntaina 2020. marraskuuta 10.15 klo 2020 koko maakunnassa. Tenttiassistenttien nykyisten matkojen lisäksi järjestetään 07.45 lisämatkaa tenttirakennuksissa aamutunneilla klo 08.30 ja ehdokkailla klo 22.

He jatkavat matkaa

Linjat 200, 250, 250G ja 700, joita palvelee TransportationPark, liikennöivät järjestelmän nykyisten lentoaikojen mukaan. Akçaray suorittaa lentonsa 21. marraskuuta 2020 jälkeen lauantai-iltana klo 20.30 ja sunnuntai-iltana 22. marraskuuta 2020 klo 20.30 30 minuutin välein. Merikuljetukset suoritetaan lauantaina 21. marraskuuta 2020 ja sunnuntaina 22. marraskuuta 2020 järjestelmän aikataulun mukaisesti.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset