Lähtö viestienhallintajärjestelmään on alkanut, viimeinen päivä on 30. marraskuuta 2020!

Ajastin on alkanut yöllä, viimeinen päivä on marraskuu
Ajastin on alkanut yöllä, viimeinen päivä on marraskuu

Lähtölaskenta on alkanut viestien hallintajärjestelmässä, viimeinen päivä on 30. marraskuuta 2020! Todellisten tai oikeushenkilöiden lähettämien kaupallisten markkinointiviestien (puhelin, tekstiviesti, sähköposti jne.) Lähettämisaika IMS-alustan ulkopuolella päättyy 30. marraskuuta 2020 jälkeen. Laskuri on alkanut siirtyä İYS: ään.


Lain nro 6563 ja kaupallista viestintää ja kaupallisia sähköisiä viestejä koskevan asetuksen soveltamisalaan 30. marraskuuta 2020 asti viestien hallintajärjestelmä (İYS) on siirrettävä. Asetuksen mukaan tiedot, joita ei siirretä IYS-järjestelmään, katsotaan virheellisiksi 1 alkaen, ja kaupallisten mainosviestien lähettäminen vastaanottajille (kohdeyleisölle) on laitonta. Toinen asia on, että kaikille palveluntarjoajille, jotka täyttävät hakemuksensa 2020. marraskuuta mennessä, tarjotaan Message-30, Message-5 ja Message-25 - tason 75 palvelut ilmaiseksi yhden vuoden ajan.

Ei-toivotuista viesteistä, jotka lähetetään usein hämmennykseen, tulee historia

Kaupallisten sähköisten tietojen (tekstiviestit, puhelin, sähköposti) lähettäminen tietoihin, joita ei ole rekisteröity IMS-järjestelmään, on nyt ohi, ja kaikki olemassa olevat tiedot, joita palveluntarjoajat eivät lataa järjestelmään vasta 30. marraskuuta, katsotaan virheellisiksi. Jos korostamme sitä uudelleen, palveluntarjoajien (oikeiden tai oikeushenkilöiden) on ladattava kaikki kohdeyleisöönsä kuuluvat kaupalliset sähköiset tiedot İYS (Message Management System) -alustalle 30. marraskuuta asti. Toinen asia on, että kaikkien IYS: lle siirrettyjen aikaisempien oikeuksien todistustaakka on palveluntarjoajien vastuulla. Joulukuun 1. päivästä lähtien he lähettävät viestinsä IYS-moduulin avulla, todistustaakan ollessa IYS: llä. Jokaiselle vastaanottajalle lähetetylle viestille vastaanottajalle on annettava mahdollisuus hylätä. Pohjimmiltaan 1. joulukuuta 2020 alkaen İYS-järjestelmän ansiosta "ei-toivotut kaupalliset viestit", jotka ajoivat kuluttajat aikaisemmin usein lähettämään kuluttajille, ovat nyt tulossa historiaan.

30. marraskuuta jälkeen rangaistukset ovat tulossa niille, jotka toimivat sanomanhallinnan vastaisesti!

Sen jälkeen, kun Message Management System (IMS) -alusta on otettu käyttöön 1. joulukuuta alkaen, sääntöjen vastaisiin toimijoihin liittyvät valitukset käsittelevät maakunnan kauppaministeriöt. Vaikka ilman kuluttajien (ostajien) suostumusta lähetettyjen kaupallisten viestien hallinnollinen sakko vaihtelee tuhannen ja tuhannen TL: n välillä, seuraamusta voidaan korottaa jopa kymmenen kertaa, kun laitonta kaupallista viestiä lähetetään useammalle kuin yhdelle henkilölle kerrallaan. Seuraamukset kuluttajien kieltäytymisoikeutta rikkovista voivat vaihdella kahdesta tuhannesta 5 tuhanteen. Lyhyesti sanottuna, jotta palveluntarjoajat pystyisivät hallitsemaan liiketoimintaprosessejaan, ne on ensin rekisteröitävä IMS: ään ja sitten ladattava valtuutetut viestinsä järjestelmään, ja on välttämätöntä, että heidän on sisällytettävä johdantotiedot ja yhteystiedot jokaiseen lähettämäänsä viestiin.

Onaysoft AŞ on IYS: n liikekumppani

Palveluntarjoajat (oikeushenkilöt ja oikeushenkilöt) voivat lisätä omia sähköisiä tietojaan sekä seurata useampaa kuin yhtä maamme teknologiajohtajan UYS: n yritystä ja tuotemerkkiä. He voivat suorittaa prosessin nopeasti İYS-liikekumppanin Uygunsoftin digitaalisen muutoksen asiantuntijoiden kanssa ja hallita niitä onnistuneesti UYS-alustalta. On mahdollista tehdä kaikki kaupalliset viestisi myynninedistämistä ja mainostarkoituksia varten, kuten sähköposti, äänipuhelut, tekstiviestit, jotka lähetät kohdeyleisöllesi (ostajille) nopeasti ja turvallisesti johtavan integraattorin, Uygunsoftin kanssa, joka on toteuttanut yli 24 tuhannen asiakkaan digitaalisen muutoksen 30-vuotisina vuosina.

İYS - Mikä on viestien hallintajärjestelmä?

Viestien hallintajärjestelmä - IYS on kansallinen verkkopohjainen foorumi, jossa hallitaan kaikkia kaupallisten sähköisten viestien käyttöoikeuksia ja valitusprosesseja, jotka lähetetään kansalaisille (ostajille). Kauppaministeriön sähköisen kaupankäynnin lait ja määräykset asetuksen soveltamisalasta nro 6563, TOSB: n CMS A authorized: n muodostama TOBB (Turkin kamari- ja hyödykepörssiyhdistys) on myöntänyt luvan. Lain ja säädösten mukaan oikeilla ja oikeushenkilöillä (palveluntarjoajilla) on nyt oikeus lähettää kaupallisia tarjouksiaan ja mainoksia vain kansalaisille (ostajille), joilla on lupa. Toinen asia on, että palveluntarjoajat eivät vaadi vastaanottajan suostumusta tiedoteviesteihin, kuten velkaan tai laskuihin.

Kuinka rekisteröityä İYS-järjestelmään?

Kun tarkastelemme palveluntarjoajien rekisteröintivaiheita İYS: ään; Todelliset tai lailliset laitokset ja organisaatiot tulevat järjestelmään MERSİS-numerolla. Samanaikaisesti he rekisteröivät myös tuotemerkkiensä "tavaramerkkien rekisteröintiasiakirjat", joille he lähettävät myynninedistämistä ja tiedotustarkoituksia varten. Järjestelmässä on myös muita tietoja, kuten palveluntarjoajayrityksen valtuutetun allekirjoittajan turkkilainen henkilötunnus, yrityksen sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset