Työt aloitettiin Ünyen teollisuuden risteyksessä

Työt alkoivat teollisuuden risteyksessä
Työt alkoivat teollisuuden risteyksessä

Ordu Metropolitan Municipality jatkaa investointejaan, jotta kaupunkiliikenne olisi mukavaa ja modernia.


Ordu Metropolitan Municipality, joka on toteuttanut monia investointeja infrastruktuurista päällirakenteeseen koko maakunnassa, jatkaa risteysjärjestelyjään Altnynordun piirikeskuksessa Ünyen alueella. Pääkaupunkiseudun kunta, joka aloitti työt vuosia odotetussa Ünyen teollisuusliitännässä, pyrkii rentoutumaan liikenteessä risteyksessä tehtävien laajennus- ja signalointityöiden kanssa.

TYÖMMMMME NÄKYMISTÄ JA NESTEÄ

Ordun pääkaupunkiseudun pääsihteeri Coşkun Alp sanoi, että he työskentelevät kaikkialla Ordussa ja ovat saavuttaneet huomattavan helpotuksen liikenteessä risteysjärjestelyllä, jonka olemme toteuttaneet piirissä.

Pääsihteeri Coşkun Alp sanoi: "Ordun pääkaupungin pormestari Dr. Mehmet Hilmi Gülerin ohjeiden avulla aloitimme risteysten järjestämisen koko kaupungissa. Olimme aiemmin toteuttaneet sen Altınordun kaupunginosassa järjestämällä risteyksiä 6 pisteessä. Aloitimme järjestelytyöt Industrial Crossroadissa, joka on yksi tärkeimmistä ylityspaikoista Unye-kaupunginosassamme. "Laajennus- ja opastustöiden avulla, joita teemme täällä, kansalaiset pääsevät sinne, minne he haluavat mennä tuhlaamatta aikaa, ja minimoimme myös ei-toivotut onnettomuudet risteyksessä."

TÄRKEÄÄ Rentoutumista tarjotaan ALTINORDUssa

Ordin pääkaupunkiseudun kunnan Altınordun piirikeskuksessa tekemät risteysjärjestelyt helpottivat merkittävästi liikennettä. Kunnan risteyksessä, Sivasin risteyksessä, Venäjän tienristeyksessä, Mevlanan risteyksessä, Dörtyolin risteyksessä ja (Yeni Mahalle) Fındıklı-risteyksessä tehdyllä järjestelyllä, jonka työt saatiin päätökseen ja modernisoitiin, kaupunkiliikenteessä tarjottiin merkittävää helpotusta ja mahdolliset onnettomuudet vähennettiin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset