Turkki maailman ilmailualueen kauttakulkukeskuksessa on valmis

Turkin ilmailumaailmassa kenttä on valmis olemaan kauttakulkukeskus
Turkin ilmailumaailmassa kenttä on valmis olemaan kauttakulkukeskus

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi TBMM-suunnitelma- ja budjettivaliokunnassa pitämässään esityksessä, että maassa 18 vuotta sitten alkanut uusi kuljetus- ja viestintäaika jatkuu uudistumis- ja muutosprosessilla, ja sanoi, että lisäsimme lentoverkkoa 127 maasta 329 kohteeseen.


Puhuessaan ilmailualan investoinneista ja kehityksestä ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Maamme, maailman ja Euroopan lentokenttien matkustajien kokonaismäärässä; Se sijoittui maailman kymmenenneksi vuosina 2018 ja 2019. Se sijoittui 10. sijalle Euroopan maissa vuonna 2019. Maamme soveltuu erittäin hyvin olemaan maailman kauttakulkukeskus ilmailun alalla. Lisäsimme lentoliikennesopimuksen solmineiden maiden lukumäärän 5: stä vuonna 2003 81: een. Kun vuonna 173 lentoja tehtiin 2003 kohteeseen 50 maassa, tänään saavutimme 60 kohdetta 127 maassa ”. Karaismailoğlu jakoi myös tiedon, että UAV: ​​n määrä kasvoi 329 tuhanteen 44 ja UAV Pilot -lisenssin saaneiden ihmisten määrä kasvoi 933 tuhanteen 215.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset