HES-koodin İzmirim-korttien hakuaika on pidennetty 20. joulukuuta

Tilikoodin izmirim-kortin sovitusjakso on pidennetty aikaväleihin
Tilikoodin izmirim-kortin sovitusjakso on pidennetty aikaväleihin

Izmirin pääkaupunkikunta; Sisäministeriön kiertokirjeen ja Izmirin kuvernöörin maakunnan hygieniakomitean päätöksen mukaisesti aloitetun HEPP Code-Izmirim Card -kortin sovitusprosessin kestoa jatkettiin 20. joulukuuta. Pariliitosprosessi; Internetin lisäksi se voidaan tehdä kiireisissä siirtokeskuksissa, lauttasatamissa, metro- ja İZBAN-asemille perustetuissa aktivointipisteissä ja pääkaupunkiseudun digitaalisissa tietokioskeissa. Henkilökohtaiset (valokuvalla) Izmirim-kortit annetaan "maksutta", jotta myös yli 65-vuotiaat vammaiset henkilöt voivat tehdä tapahtuman.


Izmirin pääkaupunkikunta; Sisäministeriön pandemian torjumiseksi antaman kiertokirjeen ja İzmirin kuvernöörin maakunnan hygienialautakunnan päätöksen mukaisesti "elektronisen HEPP-koodinhallinnan" soveltaminen julkisissa kulkuneuvoissa aloitettiin 30. lokakuuta. Määräaikaa, jonka kuluessa kansalaisten on sovitettava Izmirim-korttinsa HES-koodeihin, on pidennetty 20. joulukuuta.

Kuinka se tehdään?

ESHOT-pääosasto, joka ylläpitää älykkäitä maksujen keruujärjestelmiä Izmirissä, on luonut kansalaisille erityisen verkkosivuston, jonka avulla he voivat yhdistää HES-koodinsa ja TR-numeronsa käyttämäänsä Izmirim-korttiin. Verkkosivustolla osoitteessa "hes.eshot.gov.tr" voidaan yhdistää vain yksi Izmirim-kortti. Henkilökohtaisten (valokuvalla) tai haltijan kaikkien Izmirim-korttien on oltava yhteensopivia HES-koodien kanssa. Kansalaiset voivat syöttää pyydetyt tiedot yhdessä vaiheessa ja rekisteröityä sivustolle, joka on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. HES-koodin, Izmirim-kortin tai henkilökohtaisten tietojen vaihto ja päivitys tapahtuu myös samalla sivustolla. Lisäksi voidaan yhdistää Izmirin pääkaupunkiseudun digitaaliset tietokioskit, metroasemat, lauttasatamat, erilaiset palvelurakennukset ja sosiaaliset palvelut.

Myös neuvontapisteitä on luotu

Toisaalta niille, joilla ei ole internetyhteyttä tai jotka eivät voi suorittaa kauppaa digitaalisilla kanavilla, Bornovan, Halkapınarin, Çankayan, Konakin, Üçyolin, Göztepen ja Fahrettin Altayn metroasemat; Lentokenttä, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaDemirköprü- ja Çiğli İZBAN -asemilla; KarşıyakaKonakin ja Bostanlin lauttasatamissa; Konak Bahri Baba -siirtokeskukseen perustettiin neuvontapisteitä. Täällä työskentelevä atk-henkilöstö tarjoaa kasvokkain palveluja kansalaisille ja yhdistää HES-koodit Izmirim-kortteihin.

65 ikäryhmä ja vammaiset

Yli 65-vuotiaiden, jotka hyötyvät julkisesta liikenteestä ilmaiseksi, ja niiden, joiden vammaisraportti on vähintään 40 prosenttia, on annettava Izmirim-kortti valokuvalla ja sovitettava heidän HES-koodinsa pandemian torjumiseksi. Izmirim-kortit annetaan myös "ilmaiseksi" näille ryhmille, jotka jatkossakin hyötyvät julkisen liikenteen palveluista maksutta. Yli 65-vuotiaat voivat hakea korttia http://www.izmirimkart.com.tr voi tehdä. Sitten saat Izmirim-korttisi valokuvilla Konakin, Bostanlı Iskelen, Fahrettin Altayn ja Bornovan metroaseman korttikeskuksista.

Vammaisraportit tulee nähdä

Vammaisten kansalaisten on sen sijaan haettava näihin keskuksiin valiokunnan raportti, josta käy ilmi, että he ovat 40 prosenttia tai enemmän vammaisia, henkilötodistus ja biometrinen valokuva. Vakavat henkisesti ja fyysisesti vammaiset ja alle 18-vuotiaat vammaiset voivat hakea näitä keskuksia. Korttiyksiköt valmistavat ja toimittavat valokuvalliset Izmirim-kortit hakijoille muutamassa minuutissa.

Korttiyksiköt ovat auki viikonloppuna

Korttiyksiköt, jotka palvelevat 65 ikäryhmää ja vammaisia ​​sekä 60-vuotiaita, opiskelijoita ja opettajia, palvelevat viikonloppuisin 31. joulukuuta asti.

Sisäänpääsyn tiedot ministeriölle

Izmirin pääkaupunkikunta on jakanut Izmirim-kortin lennolle pääsyn tietoja Turkin tasavallan terveysministeriön kanssa joka päivä 30. lokakuuta lähtien pandemian torjunnassa. Kun aktiivisesti käytetyt Izmirim-kortit on sovitettu HES-koodeihin, kaikkia kaupungin julkisen liikenteen ajoneuvoihin nousua valvotaan elektronisesti. Ministeriön pitäisi olla karanteenissa, mutta se tunnistaa julkisen liikenteen potilaat tai kontaktit ja aloittaa rikollisen toiminnan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset