HES-koodikausi alkaa Mersinin julkisissa kulkuneuvoissa

HES-koodilla varustettu ajanjakso alkaa Mersinin julkisissa kulkuneuvoissa
HES-koodilla varustettu ajanjakso alkaa Mersinin julkisissa kulkuneuvoissa

Mersinin pääkaupunkikunta tarjosi terveysministeriön hakemuksesta HEPP: n integroinnin henkilökohtaisiin matkakortteihin sisäasiainministeriön kuvernöörin lähettämän kiertokirjeen mukaisesti.


Ihmiset, joilla on diagnosoitu COVID-19 tai yhteyshenkilö, eivät voi käyttää julkista liikennettä. Hallinnolliset seuraamukset määrätään myös niille, joiden havaitaan käyttävän sitä. 13. marraskuuta alkaen kansalaiset, joilla ei ole HES-koodia eivätkä integroi niitä kuljetuskortteihin, eivät voi hyötyä julkisesta liikenteestä.

Integrointi tapahtuu osoitteesta "hes.mersin.bel.tr"

Metropolitanin julkisia kulkuneuvoja käyttävien kansalaisten on integroitava henkilökohtaiset matkakortit HES-koodiin. Suurkaupunkien julkisen liikenteen kulkuneuvoja käyttävät kansalaiset, joille ei ole diagnosoitu koronavirusta ja joilla on kontaktiton kortti, voivat käydä osoitteessa hes.mersin.bel.tr ja seurata tarvittavia ohjeita ja integroida bussimatkakortit HES-koodiin. Tätä osoitetta syöttävät kansalaiset voivat integroitua Määritä-välilehdeltä kirjoittamalla avautuvaan näyttöön HES-koodin, TR-tunnuksen / passin numeron, kuljetuskortin tai lipun numeron.

Ne, joilla ei ole HEPP-koodia, eivät voi käyttää julkista liikennettä 13. marraskuuta alkaen

Tämän integraation ansiosta yhteyshenkilöiden henkilökohtaiset matkakortit keskeytetään automaattisesti eristysjakson aikana. Henkilö, jolla on diagnosoitu tai joka on yhteydessä COVID-19: een, ei voi siis käyttää julkista liikennettä. Hallinnolliset seuraamukset määrätään myös niille, joiden havaitaan käyttävän sitä. 13. marraskuuta 2020 alkaen kansalaiset, joilla ei ole HES-koodia eivätkä integroi niitä kuljetuskortteihin, eivät voi hyötyä julkisesta liikenteestä.

Kuinka saada HES-koodi?

Kansalaiset, joille ei ole diagnosoitu koronavirusta ja jotka eivät ole olleet yhteydessä toisiinsa, mutta jotka eivät ole vielä saaneet HES-koodia, saavat ensin HES-koodin, jos he haluavat käyttää Metropolitanin julkisia kulkuneuvoja. Älypuhelimilla varustetut kansalaiset voivat ladata HES (Hayat Eve Sığar) -sovelluksen puhelimeensa ja saada HES-koodin sovelluksen kautta. Se merkitään Hayat Eve Sığar -sovelluksen HES-kooditapahtumat-osioon. Napsauttamalla Luo HEPP-koodi -painiketta valitaan koodin käyttöaika ja koodi luodaan.

HES-koodit lähetetään heidän puhelimiin tekstiviestinä, jos kansalaiset, jotka haluavat saada HES-koodin tekstiviestillä, kirjoittavat HES: n ja kirjoittavat turkkilaisen sarjanumeron 4 viimeistä numeroa, turkkilaisen sarjanumeron 2023 viimeistä numeroa ja jakamisajan päivien lukumääränä ja lähettävät tekstiviestin numeroon XNUMX.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset