Tesla rakentaa Kiinaan uuden tehtaan superlataussarakkeisiin

Tesla rakentaa uuden tehtaan Kiinaan pylväiden ahtamiseen
Tesla rakentaa uuden tehtaan Kiinaan pylväiden ahtamiseen

Tesla, joka perusti ensimmäisen tuotantolaitoksensa Yhdysvaltojen ulkopuolelle Kiinaan, on nyt alkanut lisätä uutta laitosta laturien tuottamiseen. Uusi tehdas, jonka odotetaan olevan toiminnassa vuonna 2021, tarjoaa Tesla-konsernille mahdollisuuden laajentaa ahdinverkkoaan.


Tesla, joka perusti ensimmäisen tuotantolaitoksensa Yhdysvaltojen ulkopuolelle Kiinaan, on nyt alkanut lisätä uutta laitosta laturien tuottamiseen. Uusi tehdas, jonka odotetaan olevan toiminnassa vuonna 2021, tarjoaa Tesla-konsernille mahdollisuuden laajentaa ahdinverkkoaan.

Teslan autoteollisuuden lisäksi se on valmistanut asemille sijoitettuja pikalatauspylväitä vuodesta 2012 lähtien. Kalifornian Fremontin tehtaalla tähän mennessä valmistetut laturit valmistetaan pian Kiinassa. Tesla on päättämässä kontakteja viranomaisiin tämän laitoksen rakentamiseksi ...

Tehtaalle, joka rakennetaan lähellä Teslan jättimäistä Shanghain tehtaan nimeltään 'gigafactory', investoidaan 2021 miljoonaa yuania (42 miljoonaa dollaria), ja se aloittaa tuotannon helmikuussa 5,36. Teslan johtajien Kiinan viranomaisille toimittaman asiakirjan mukaan tämä uusi laitos tuottaa vuosittain 10 tuhatta ahdinta. Teslan kannalta ei ole sattumaa, että Kiina valittiin tähän uuteen tuotantolaitokseen. Kiina, jota valmistaja pitää avainmarkkina-alueena, on maa, joka ansaitsee olla kaikkien tärkeiden laajennusten keskipiste, jonka väkiluku on 1,4 miljardia.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset