Turvallisuusyhteistyö TCDD: n ja ITU: n välillä

Tcdd: n ja itu: n yhteinen turvallisuus ja turvallisuus
Tcdd: n ja itu: n yhteinen turvallisuus ja turvallisuus

TCDD: n pääjohtaja Ali Ihsan ja ITU: n rehtori 13.11.2020 Istanbulissa Ismail Koyuncu "Istanbulin teknillinen yliopisto Turkin tasavallan valtion rautateiden päämajan kanssa koulutus-konsultointi-tutkimusyhteistyöpöytäkirjassa" allekirjoitettiin.


Tämän pöytäkirjan mukaan se on valtava kattava sopimus rautateiden turvallisuudesta; Teknologista ja tieteellistä yhteistyötä tehdään ITU: n ja TCDD: n keskinäisen yhteistyön ja yhteisymmärryksen kannustamiseksi ja kehittämiseksi, TCDD-henkilöstön koulutuksen ja erikoistumisen edistämiseksi sekä rautateiden turvallisuus- ja turvallisuuskeskuksen (UY-GAR) perustamisen varmistamiseksi.

TCDD: n varapääjohtaja Metin Akbaş ja ITU: n virkamiehet olivat läsnä pöytäkirjan allekirjoittamisen seremoniassa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset