SunExpress tarjoaa matkustajille enemmän joustavuutta lentoaikatauluissa

Sunexpress tarjoaa matkustajille enemmän joustavuutta lentoaikatauluissa
Sunexpress tarjoaa matkustajille enemmän joustavuutta lentoaikatauluissa

Turkish Airlinesin ja Lufthansan yhteisyritys SunExpress tarjoaa maksimaalisen joustavuuden vieraille, jotka haluavat viivästyttää matkaa odottamattomista syistä pandemian aikana muuttamalla lipputariffeja.


Asiakkaat, jotka haluavat SunClassicin, SunExpressin matkustajien tarpeiden mukaan päivittämien aikataulujen joukossa, ovat nyt kertaluonteisia 30 päivää ennen lentopäivää. Ne, jotka haluavat SunPremiumia, voivat tehdä varauksen muutoksen jopa 7 päivää etukäteen ilman lisämaksua. Tällä tavalla vieraat, jotka haluavat suunnitella matkansa seuraavalle kesäkaudelle, voivat tehdä varauksensa ilman huolta. Lisäksi SunExpress tarjoaa ilmaisia ​​muutoksia viimeistään 31 päivää ennen lähtöä, yksinomaan vieraille, jotka varaavat SunClassic-hinnan talvikaudella, joka jatkuu 2021. maaliskuuta 15 asti.

SunExpress-kaupan johtaja Peter Glade sanoi: "Erityisesti pandemiaolosuhteissa vieraamme mieluummin matkustavat lentoyhtiöllä, jossa he tuntevat olonsa turvalliseksi, jos heidän suunnitelmansa muuttuvat. Luotettavuus ja joustavuus ovat aina olleet osa DNA: ta. Nyt, kun varausvaihtoehtomme tarjoavat enemmän joustavuutta, vieraamme voivat suunnitella matkansa ilman huolta. Itse asiassa he voivat jo suunnitella ensi kesää mielenrauhalla ”.

Tarkistettujen tariffien sisältö on seuraava:

SunClassic:

  • Kertaluonteinen ilmainen varausmuutos 30 päivää ennen lähtöä (lennoille 31. maaliskuuta 2021 asti)
  • Matkatavaramäärä enintään 35 kilogrammaa
  • Välipaloja * ja kaksi juomaa aluksella (* Ei voimassa Anatolian lennoilla talvikaudella.)
  • Vakiovarusteena istuin
  • Ansaitse 65 pistettä SunExpress-etuohjelmastasi

SunPremium:

  • Kerran ilmainen varaus enintään 7 päivää ennen lähtöä
  • Matkatavaramäärä enintään 35 kilogrammaa
  • Ensiluokkainen ateria ja kaksi juomaa aluksella
  • XLeg-istuinvalikoima lisää jalkatilaa
  • Ansaitse 165 pistettä SunExpress-etuohjelmastasi

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset