Erciyes-vuorelle asetettiin siemenmatto eroosiota vastaan

Siemenmatto asetettiin eroosiota vastaan ​​erciyes-vuorelle
Siemenmatto asetettiin eroosiota vastaan ​​erciyes-vuorelle

Pormestari Büyükkılıç sanoi, että Erciyesin kasvikudoksen rikastamiseksi tehtyjen töiden jälkeen eroosiota estetään, lumen pitäminen maalla pitenee ja vihreämpi rakenne vallitsee.


Kayserin pääkaupungin kaupunginjohtaja pormestari Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın on ilmoittanut, että Turkin tärkeimmät hiihtokeskukset ja Erciyes biyotekstil -maton siemenet on asetettu. Pormestari Büyükkılıç totesi, että alueella kasvatettujen kasvien siemenet laitettiin luonnollisesti liukeneviin biotekstiileihin ja tuotettu matto laitettiin Tekirin alueelle. kertoi.

Vihreämmän Erciyes-vuoren taistelussa Kayserin pääkaupunkiseudun kunta työskenteli alueella luonnollisesti kasvavien kasvilajien parissa vuonna 2018. Maaperäanalyysit tehtiin tuolloin Erciyesin kasvikudoksen rikastamiseksi, ja näiden analyysien tuloksena tehtiin tutkimuksia luonnollisesti kasvavilla lajeilla, kuten mullein, kangal, etikka, kamomilla, sainfoin, keven, rododendronit. Ruusu vaahtokarkki siemenet istutettiin Hacılariin ja Hisarcıkiin, ja päivänkakkara siemenet istutettiin Tekirin ja Hacılarin oviin. On todettu, että hanke, joka aloitettiin pidentämään lumen pidättymisen kestoa, joka lyhenee kasvikudoksen laimennuksen vuoksi raskaalla käytössä olevilla alueilla, ja estämään sateiden aiheuttama eroosiota, on todettu onnistuneeksi.

UUDET VILJELYT KASVILAJIT MÄÄRITETTY

Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç sanoi: "Vuonna 2018 Erciyesissä havaittiin, että olemassa olevista kasveista kerätyt siemenet heitettiin uudelleen pellolle ja uudet kasvit olivat vihreitä keväällä ja tutkimukset onnistuivat. Heinäkuussa 2020 kentän eri pisteistä otetut maaperänäytteet lähetettiin laboratorioon analysointia varten ja havaittiin tällä alueella mahdollisesti kasvavat baletti-, bromi- ja diskreettilajit ”.

Kummankin eroosiota estetään ja rummun pidon aika on pidempi

Pormestari Büyükkılıç korosti, että kasvillisuutta tarvitaan estämään maaperän eroosiota ja pitämään lumi Erciyesin ensimmäisestä lumisateesta, ja sanoi: "Tällä hetkellä alueelle on kuljetettu 50 kuorma-autoa maata, jolloin lumi sulaa keväällä joka vuosi ja vihreälle maalle on luotu infrastruktuuri. Erciyesissä huolestuttuaan siitä, että siemenet puhaltavat tuulen ja maan kaltevuuden vuoksi, siemenmatto valmistettiin menetelmällä neulata luonnollisesti liukoiseksi biotekstiiliksi, jotta kasvi voisi juurtua helpommin. Tuotettu siemenmatto asetettiin onnistuneesti pellolle. " hän puhui.

Büyükkılıç korosti, että biotekstiilien siemenmatto tekee Erciyesistä vihreän peitteen toukokuusta 2021 alkaen, että heidän työnsä rikastuttaa edelleen Erciyesin kasvikudosta.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset