Saatuaan 4 tähden huippututkintotodistuksen Doruk on tulossa maailmanbrändiksi

Se on matkalla nousemaan maailman parhaaksi tuotemerkiksi, joka on saanut huippuosaamisen tähtitodistuksen.
Se on matkalla nousemaan maailman parhaaksi tuotemerkiksi, joka on saanut huippuosaamisen tähtitodistuksen.

Dorukin hallituksen jäsen Aylin Tülay Özden, joka toteutti yli 300 tehtaan digitaalisen muutoksen ympäri maailmaa, osallistui 17. ja 18. marraskuuta pidettyyn 29. laatukongressiin aiheesta "Uudet suunnat - uudet horisontit". 18. marraskuuta KalDerin pääsihteeri Sabri Bulbul moderoi "EFQM-mallin toteuttaminen" -paneelikeskustelua Ozdenissa, mainitsemalla edut iso paikka, joka mallinnaa EFQM-huippuosaamismallin institutionaalisen huipun maailmassa huippuosaamisella, jonka he saavat tänä vuonna 4 tähden kompetenssitodistuksella jakoi, että ne nopeuttavat pyrkimyksiään tulla brändiksi.


Turkin laatuliitto (Kal their) 17.-18. Marraskuuta "New Direction-New Horizons" esiintyi digitaalisesti pääteemana, joka oli 29 osallistumisesta Quality Congress Peak and Lift Board -jäsenen Aylin Tulay Ozdeniin. Kongressi kattoi valvotun KalDerin pääsihteerin Sabri Mockingbirdin. Se tapahtui paneelissa, jonka otsikko oli "EFQM-mallin soveltaminen". Puhuessaan mallin vaikutuksista heidän viime vuosina kiihdyttämissä institutionaalisissa ponnisteluissa Özden korosti, että heidän tänä vuonna EFQM-huippumallissa saamallaan 4 tähden huippuosaamistodistuksella heidän pyrkimyksensä tulla maailmanbrändiksi nopeutuvat.

"Olemme institutionaalisia kansainvälisillä standardeilla EFQM Excellence -mallilla"

Aylin Tülay Özden, joka puhui Dorukin nopeutetuista institutionaalisista pyrkimyksistä, joka kehitti 22 vuotta sitten teknologiayrityksenä yhden maailman ensimmäisistä esineiden internetiin perustuvista laitteista ja toteutti yli 300 tehtaan digitaalisen muutoksen maailmanlaajuisesti, ja puhui EFQM: n kanssa saavuttamastaan ​​menestyksestä, Hän jakoi: ”Yksi tärkeimmistä tulevaisuuden strategisista aiheista yrityksessämme on institutionaalistaminen. Jatkamme tänään institutionaalisia ponnisteluja, jotka aloitimme perheyrityksenä tiukoilla ja luottavaisilla askeleilla EFQM: n kanssa. Vuonna 2011 tapaamamme EFQM-malli osoitti meille, kuinka tärkeää on vakiinnuttaa kansainväliset standardit. Yrityksenä 90 prosenttia insinööreistä; Teemme ohjelmistokehitystä, järjestelmien asennusta ja projektinhallintaa tehtaissa. Koska olemme tutkimus- ja kehitystoimintaan keskittynyt yritys, etenemme innovaatioihin perustuvassa prosessissa. Ennen EFQM-mallin käyttöönottoa liiketoimintayksikkömme työskentelivät toisistaan ​​riippumattomasti. KalDerin kanssa tekemällä työllä integroimme kaikki osastomme päästä päähän. Siten pystyimme suunnittelemaan integroidusti ja hallitsemaan muutosta helpommin. Samaan aikaan työntekijämme, asiakas, sidosryhmien tyytyväisyys ja yrityksen tehokkuus kasvoivat merkittävästi laitoksemme sietokyvyn myötä. Lisäsimme viestintää toimittajiemme kanssa. Jatkamme institutionaalisia pyrkimyksiä järjestelmällisesti, saamme KalDerilta säännöllistä neuvontaa. Kaikkien näiden käytäntöjen avulla edistymme luomalla vankat rakenteet, jotka takaavat kestävyytemme järjestelmissämme. "

"Edistämme luottavaisin mielin tuodaksemme kansainvälisiä tuotemerkkejä Turkista tekniikan alalle"

Puhuessaan EFQM-mallin vaikutuksista yhtiön tavoitteisiin Aylin Tülay Özden suoritti sanansa seuraavasti: "Kasvun ja kehityksen toteuttamiseksi säännöllisesti ja järjestelmällisesti jatkamme yrityskehitysmalleihin liittyvien lähestymistapojen tutkimista ja niiden toteuttamista yrityskulttuurimme mukaisesti. Kehitämme laitostamme nostamalla tasoamme niiden arviointien tuloksena, joihin vapaaehtoisesti osallistumme joka vuosi. EFQM: lta saamamme pisteet ovat muuttuneet yrityksemme tavoitteiksi. Nämä tavoitteet ovat sisäistäneet kaikki yrityksessämme, ja niistä on tullut yrityskulttuurimme tänään. Tänä vuonna olemme iloisia saadessamme "4 tähden huippuosaamisen sertifikaatin". Kansainväliset laatustandardit Otamme asianmukaista työtä tekniikan alalla tämän asiakirjan perusteella Turkista. Tavoitteenamme on lisätä maailmanlaajuista tuotemerkkiä, jatkamme johtoaseman kohti luottavaisuutta. "


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset