Rekisteröinti-armahdus olisi toteutettava taloudellisen ja sosiaalisen edun vuoksi

Rekisteröinti-armahdus olisi tehtävä taloudellisesta ja sosiaalisesta hyödystä
Rekisteröinti-armahdus olisi tehtävä taloudellisesta ja sosiaalisesta hyödystä

Tutkija ja lakimies Murat Demir sanoi: "Rikosrekisteritietopankissa on noin 18.9 miljoonaa suoraa tietuetta, 7 miljoonaa pankkirekisterissä olevaa henkilöä on mustalla listalla." Rekisterin armahduksen "pitäisi olla talous- ja oikeuslaitoksen uudistamisen ensimmäinen artikkeli.


Tutkija ja lakimies Murat Demir, joka teki tärkeitä arvioita uudesta talous- ja oikeuslaitoksen uudistuksesta, joka ilmoitettiin tekevän, sanoi: "Talous- ja oikeuslaitoksen uudistamisen ensisijaisen tärkeän kysymyksen pitäisi olla" rekisterin armahdus ".

Rekisteröinti-armahdus olisi myönnettävä taloudellisen ja sosiaalisen edun vuoksi.

Tutkijat ja Juristit Murat Demir, kaikki Turkin rikostuomioistuimet yleensä, lain tuomioistuimet ja hallinnolliset oikeudenkäynnit tuomioistuinten täytäntöönpanomenettelyissä, jotka tehtiin toimeenpanovirastossa, kun hänen rangaistuksensa oli syötetty syyttäjän asiakirjanumero ja vankilasta erotettujen ihmisten vankilamäärä, nämä ihmiset välttävät sitä, menevät hakemaan työtä rikosrekisterin vuoksi Hän palaa tyhjin käsin monista paikoista eikä voi löytää työtä työnantajien negatiivisten, loukkaavien ja välinpitämättömien asenteiden ja käyttäytymisen takia. Hän koki aiemmin häpeällisen tapahtuman seurauksena melkein leimaamalla hänet ja työnantajat altistuvat negatiivisille, loukkaaville ja piittaamattomille asenteille ja käyttäytymiselle. Voimme sanoa, että rikosrekisteriamnestialla on sekä taloudellisia että julkisia etuja.

'' Yli 7 miljoonan rikosrekisteriin kuuluville henkilöille olisi avattava uusi sivu '' Rekisteröinti-armahdus ''.

Tutkija ja lakimies Murat Demir, 25.11.2020 Virallisia oikeudellisia tilastoja tarkasteltaessa rikostuomioistuimessa on 2.067.558 1.729.557 526.867 asiakirjaa, siviilioikeudessa 2011 7 106 asiakirjaa ja hallinnollisessa oikeuslaitoksessa 100 000 asiakirjaa. Turkissa vuonna 2018 epäiltyjen henkilöiden lukumäärä 23,2--8, vuosi 758 kasvoi 2018%, joka saavutettiin vuonna 13. Todellisten epäiltyjen kokonaismäärä, joka oli 019 vuoden 166 tutkintavaiheessa, oli 66% aikuisväestöstä (551). Epäiltyjen lukumäärä vuonna 604, TURKKI (19,6--2018) 2011-2018, 2011-8, 108 469-, 2012-8- 520-113-2013 9, 210-672 2014 henkilöä vuonna 9 745 on 759,2015 rikosoikeudenkäynnissä olevien syytettyjen kokonaismäärästä, joista 10% on oikeushenkilöitä ja 141% oikeushenkilöitä. katso, että live-tallennus on käytettävissä. Kun otetaan huomioon, että rikollisuudet saattavat nousta tässä prosessissa kokeneiden taloudellisten vaikeuksien seurauksena, kun Covid-366,2016-virus muutti maailmaa, sosiaalihuollon osalta olisi harkittava kertaluonteista rekisteröintiarnestia taloudellisen vakauden edistämiseksi ja oikeuslaitoksen asiakirjataakan vähentämiseksi sekä rikosrekisteriä ja rekisterilain rajoitettuja oikeuksia koskevissa asetuksissa. Se olisi koko yhteiskunnan eduksi.

'Rikosrekisterilaki olisi päivitettävä!'

Tutkija ja asianajaja Murat Demir sanoi: '' Rangaistaanpa vuosi tai kymmenen vuotta nykyisessä rikosrekisterilaissa. '' Perustuslain 10 pykälän kanssa siitä päivästä lähtien, jolloin rekisterin säilyttämisen ehdot sellaisten tuomioiden perusteella, jotka aiheuttavat oikeuksien riistämisen muissa laeissa kuin Turkin rikoslaissa; 76 vuotta on kulunut sillä ehdolla, että päätös kiellettyjen oikeuksien palauttamisesta tehdään, 15 vuotta on kulunut ilman ehtoa tehdä päätös kiellettyjen oikeuksien palauttamisesta. Muiden tuomioiden mukaan tietue poistetaan kokonaan viiden vuoden kuluttua arkiston ehtojen vahvistumisesta. Tuomittu henkilö osallistuu rikosrekisterin (ihmiset, joilla on rikosrekisteri yleisön keskuudessa) mukauttamiseen yhteiskuntaan, jos rikosrekisteriä on rajoitettu moneksi vuodeksi rangaistuksen suorittamisen jälkeen, jos se päivitetään tämän päivän olosuhteiden mukaan, Koska niiden virkamiesten työllisyystilanne, jotka eivät löydä työtä tuen avulla, kasvaa, taloudelle annetaan suuri tuki. "Rikosrekisterilain päivittämisen pitäisi olla ensisijainen tavoite talous- ja oikeusuudistussäännöissä ottaen huomioon tämän päivän olosuhteet."

'7 miljoonaa ihmistä mustalla listalla' Registry Amnesty 'tarve taloudelle'

Tutkijat ja juristit Murat Demir, Turkin pankkiliiton riskikeskuksen 2015--2020 tietojen mukaan, 5 vuotta ja henkilökohtaisen lainan kokonaismaksun maksaminen reaalisena vuodenaikana 2020-9 kuukautta 56987 yhteensä 4.115.057 henkilöä, vähittäiskaupan luottokorttivelka oli maksujen todellinen määrä 2020 -9 kuukautta 48153 yhteensä 4.511.179 henkilöä, maksamattomien yksittäisten lainojen tai luottokorttivelkojen lukumäärä, 6.832.735 henkilöä. Suuri osa ihmisistä menetti työpaikkansa tai tulonsa pieneni koronaviruksen puhkeamiseen sovellettujen rajoitusten vuoksi. Lisäksi 3 miljoonaa 575 tuhatta 9 työntekijää hyötyi hallituksen myöntämästä lyhyestä työpäivärahasta, jolla estettiin työpaikkojen menetys lyhytaikaisen työn tuen piirissä. Kun otetaan huomioon, että mustalle listalle otettavien ihmisten määrä kasvaa niin kauan kuin epävarmuus siitä, milloin koronavirus loppuu, muutokset mustan listan lainsäädännössä ja rekisteröintiarnestiassa ovat muuttaneet tarpeeksi estetyn taloudellisen kuvan. Tässä vaikeassa maailmassa käydyssä prosessissa on ensinnäkin avattava kansalaisille puhdas sivu, jolla on rikosrekisteri ja pankkien rekisteröintilaki, ja rekisterilakeja on järjestettävä uudelleen taloudellisen vakauden ja sosiaalisen rentoutumisen varmistamiseksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset