Pakollinen talvirenkaiden käyttö alkaa 1. joulukuuta

Pakollinen talvirenkaiden levitys alkaa joulukuussa
Pakollinen talvirenkaiden levitys alkaa joulukuussa

Se oli vuoden ensimmäinen lumi, ilman lämpötila alkoi laskea alle nollan asteen joillakin alueilla, ja talvi alkoi näyttää itsestään. Talvirenkaat ovat edelleen tärkeitä pakollisena vaihtoehtona terveellisen ja turvallisen kuljetuksen ylläpitämiseksi näissä tieolosuhteissa. Pakollinen talvirenkaiden levitys alkaa 1. joulukuuta.


Talvikaudella, joka ilmestyy hyvin ilman lämpötilan laskun ja satunnaisten lumisateiden lisäksi, maassamme, kuten koko maailmassa, julkisen liikenteen ajotavat pandemian vuoksi lisäävät liikenneturvallisuuden merkitystä talviolosuhteissa.

Turkin rengasalan kotimainen pääkaupunki T & K-johtaja ja johtava tuotemerkki Petlas, joka tarjoaa paikallista työvoimaa ja T & K-työtä sekä ajoturvallisuutta ja mukavuutta, kehittää edelleen korkealaatuisia renkaita. PETLAS pitää tehtävänä myös kiinnittää huomiota kysymyksiin, jotka tarvitsevat huomiota renkaisiin ja ajoneuvoihin ajoturvallisuuden suhteen tietoisena sosiaalisesta vastuusta.

Muistuttaen, että tie- ja ajoturvallisuuteen tulisi kiinnittää enemmän huomiota, PETLAS-markkinointipäällikkö Erkal Özürün sanoi: "Erityisesti ankariin talviolosuhteisiin kehitetyt talvirenkaat tarjoavat paljon lyhyemmän jarrutuksen ja pidon kuin kesärenkaat. Tämä tarkoittaa turvallisuutta ja liikkuvuutta lumella ja kylmällä säällä. "Ajoturvallisuus alkaa renkaistamme, jotka saavat ajoneuvon koskettamaan maata."

Rengaspaineiden hallinta on myös erittäin tärkeää, jotta vältetään tilanteita, jotka saattavat vaikuttaa haitallisesti ajon turvallisuuteen Erkal sorry's, ajon sisällä olevat pandemiat, sosiaalisen etäisyyden ylläpitäminen terveydestä riskin ottamiseksi. Koko Turkki on laajin jälleenmyyjäverkosto, jolla on PETLAS-jälleenmyyjät talvirenkaissa asennettuna Hän lisäsi voivansa tarkistaa renkaiden ilmanpaineen ja kulutuspinnan syvyyden.

Miksi talvirengas on tärkeä?

Talvirenkaissa on pehmeä seos, joka estää kovettumisen +7 ja -40 asteen välillä, ja kapillaarimallit lisäävät pitoa lumisilla ja jäisillä teillä. Talvirengas tarjoaa 50% paremman ajettavuuden kylmällä säällä kuin kesärengas. Se lyhentää jarrutusmatkaa jopa 50%. Kun talvirenkaita käytetään talvi- ja kesärenkaissa kesällä, kummankin renkaan vierintävastus on pieni, joten käyttöikä kaksinkertaistuu.

Mistä tiedämme, että rengas on talvirengas?

Talvirengas; Nämä ovat renkaita, jotka on erityisesti suunniteltu pitämään ajoneuvoja märällä, lumisella tai jäisellä tiellä, ja tämä ominaisuus on hyväksytty EU: n normeilla. Se tunnistetaan erityisellä Tri-Peak-lumihiutaleella (3 PMSF- Three Peak Mountain Snow Flake), joka osoittaa talvirenkaiden täyttävän tämän standardin. Renkaita, joissa on tämä merkki sivuillaan, kutsutaan talvirenkaiksi. Tämä merkki osoittaa, että renkaasi voi tarjota liikenneturvallisuutta talviolosuhteissa.

Mitä laki sanoo talvirenkaiden käytöstä?

Liikenne-, meri- ja viestintäministeriön mukaan talvirenkaiden käyttö on pakollista kaikissa hyötyajoneuvoissa 1. joulukuuta - 1. huhtikuuta. Se suosittelee myös talvirenkaiden käyttöä henkilöautoissa, joita laki ei koske. Ajoneuvojen omistajille ja kuljettajille suositellaan kuitenkin vaihtamista talvirenkaisiin heti, kun ilman lämpötila laskee alle 7 asteen.

Onko Talvirengas taloudellinen?

Talvirenkaiden käyttö talvisella lumisella maalla lisää pitoa tiellä ja vähentää liukastumista, jolloin voit matkustaa pidempään vähemmän polttoainetta. Kesällä käytetty talvirengas aiheuttaa myös enemmän polttoaineenkulutusta, koska se lisää pitoa tiellä. Siksi on paljon taloudellisempaa käyttää talvirengasta talvella ja kesärengasta kesällä. Mutta sen panos tärkeimpään arvoon, elämän ja omaisuuden turvallisuuteen, on korvaamaton.

Korvaavatko All Season-renkaat talvirenkaat?

Oikean renkaan valinta on turvallisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kun valitset kesärenkaiden sijaan all season-renkaat, tulee ottaa huomioon ajo-olosuhteet, ilmasto ja alueen suorituskykytarpeet. Ympärivuotiset renkaat on suositeltava, jos et törmää usein koviin talviolosuhteisiin, kuten lunta ja jäätä. Talvirenkaita on käytettävä lumisateessa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset