Milloin etäopetus alkaa? Perutaanko kasvokkain kirjoitetut kokeet? Tässä ovat yksityiskohdat

Milloin etäopetus alkaa? Peruutetaanko henkilökohtaiset kokeet?
Milloin etäopetus alkaa? Peruutetaanko henkilökohtaiset kokeet?

Koronavirustoimien puitteissa presidentti Recep Tayip Erdogan ilmoitti hallituksen kokouksen jälkeen etäopetuksen jatkumisesta vuoden loppuun asti ja ilmoitti, että koulutukset ovat verkossa. Erdoganin lausunnon jälkeen kansallinen opetusministeri Ziya Selcuk ilmoitti viimeisimmistä yksityiskohdista etäopetuksesta ja vastasi uteliaisiin kysymyksiin. Perutaanko henkilökohtaiset kokeet? Kuinka ja milloin kokeet pidetään virallisissa, yksityisissä, virallisissa ja epävirallisissa kouluissa? Mitkä oppilaitokset ovat auki? Onko koulua 31. joulukuuta? tässä ovat uutisten yksityiskohdat ...


Kansallisen opetusministerin Ziya Selçukin lausunto etäopetuksesta on seuraava; "Terveysministeriön ja koronavirustieteellisen komitean suositusten mukaisesti, jotta epidemian lisääntyminen ei vaikuttaisi maailmaan ja maahamme perjantaista 20. marraskuuta maanantaina 4. tammikuuta, terveysministeriön ja koronavirustieteen tiedekomitean suositusten mukaisesti, Jatkamme kaikkea muodollista, yksityistä, muodollista ja epävirallista koulutusta etäopetuksen kautta.

Kaikki esikoululaitokset, päiväkodit, ala-asteet, lukiot ja lukiot, erityiskoulut ja -luokat, ammattikorkeakoulujen soveltavat kurssit ja ministeriön alaiset erityiskoulutuskurssit kuuluvat myös tähän soveltamisalaan. Tuki- ja kursseilla sekä vahvistuskursseilla ei myöskään ole henkilökohtaista koulutusta. Erityiskoulutuslain 5580 soveltamisalaan kuuluvien erityiskoulutus- ja kuntoutuskeskusten "henkilökohtaiset koulutukset" voidaan toteuttaa kasvokkain.
Opettajat jakavat etäopetuksen viikkokurssiaikataulut opiskelijoille ja vanhemmille kouluhallintomme koordinoimana. Koulujen ylläpitäjät ja opettajat rakentavat etäopetusprosessit uudella aikavälillä niiden kurssiaineiden ja opetussuunnitelmien mukaan, joita he opettavat oppilaidensa kanssa lomaloman aikana. Tänä aikana tulemme olemaan opiskelijoiden kanssa mukana TRT EBA -kanavillamme, live-luokkahuoneissovelluksillamme, EBA: n Internet-alustalla, painetuilla ja digitaalisilla apuvälineillä.
Tenttejä ei pidetä kasvotusten tai etänä vasta 31. joulukuuta 2020 asti, tenttien suunnittelu tehdään erikseen epidemian kulun mukaan, ja niistä ilmoitetaan opiskelijoille kouluhallinnon ja opettajien kautta. Opiskelijamme ovat vastuussa koulutuksen opetussuunnitelmasta, joka tehdään kasvotusten ja etäopetuksen avulla.
Uuden lukuvuoden aikana lähetämme TRT EBA: n päiväkodin / ala-asteen, lukion ja lukion kanavien viikoittaiset kurssiohjelmat, joissa 112 opettajaa työskentelee 812 toimipisteessä ja 13 oppituntivideota valmistellaan ja lähetetään 1.653 studiossa, 18 miljoonan opiskelijamme matkapuhelimiin tekstiviestipalvelun kautta. Luentolähetyksemme näytetään edelleen kolme kertaa päivässä, jotta opiskelijamme voivat muodostaa ja vahvistaa niitä.
Lisäksi olemme aiemmin kertoneet teille, että olemme toimittaneet 60 tuhatta taulutietokonetta, jotka on lähetetty julkisten laitosten ja organisaatioiden, paikallishallinnon, yksityisen sektorin organisaatioiden ja kansalaisaloitteiden kautta ensisijaisen tarpeen omaaville opiskelijoille virallisen tiedon perusteella laatimamme jakelustrategian mukaisesti. Jakelut jatkuvat samanaikaisesti tukikampanjoiden ja hankintaprosessien kanssa. Olemme toimittaneet 30 tuhatta tablettia opiskelijoille 10 päivän kuluessa. Jakelemme 500 tuhannen taulutietokoneen hankintaprosessi on saatu päätökseen, ja olemme toimittaneet sen opiskelijoillemme vuoden loppuun mennessä. Sidosryhmiemme tuella pyrimme saavuttamaan kaikki tarvitsemamme opiskelijat mahdollisimman pian.
Live-luokkahuoneen sovellukset, jotka ovat palvelleet 23 miljoonaa 2020 tuhatta kurssituntia 49. maaliskuuta 768 lähtien, jolloin aloitimme etäopetuksen, palvelevat aktiivisesti tänä aikana. Integroimalla EBA: n live-luokkahuoneet ja vaihtoehtoiset sovellukset järjestelmäämme pystymme opettamaan noin 2 miljoonaa oppituntia päivässä. Opettajamme ilmoittavat opiskelijoille ja vanhemmille reaaliaikaisesta luokkatunnista.
EBA-Internet-portaalimme on hankkinut maailman suosituimman koulutussivuston otsikon 9,1 miljardilla napsautuksella. Opiskelijamme palvelevat yli 1.700 oppituntia ja yli 40.000 5.000 rikasta, luotettavaa ja interaktiivista sisältöä. EBA: ssa video- tai vuorovaikutteiset kertomukset, harjoitukset, yhteenvedot, infografiikat, projekti-asiakirjat, opettajille tarkoitettu sisältö, yli 240.000 kirjaa ja yli XNUMX XNUMX kysymystä esitetään opettajillemme ja opiskelijoille.
Jatkamme tenttien opetussuunnitelman mukauttamista etäopetusprosessiin opiskelijoille, jotka valmistautuvat keskuskokeisiin. Tiedot jaetaan yleisölle ensi viikolla.
Tässä prosessissa opettajamme jatkavat työtään etänä, ja he voivat tulla kouluihimme etäopetusta varten ja hyötyä työkaluista, kuten tietokoneista ja kameroista. Haaratoimistomme opettajat tulevat kouluihimme vähintään yhden päivän viikossa seuraamaan ja koordinoimaan etäopetusprosessia. Opettajamme saavat edelleen lukukausimaksuja etäopetuksen aikana.
Ohjaus- ja tutkimuskeskuksissa tarjotaan edelleen kasvotusten palveluja niille, joille diagnoositaan ensimmäistä kertaa. Tässä prosessissa käsitellään koulunvälisiä siirtohakemuksia koskevat hakemukset, jotka on tehty 18. marraskuuta 2020 asti, ja uusia hakemuksia vastaanotetaan vasta 31. joulukuuta 2020.
Olemme prosessissa, jossa meidän on oltava yhteydessä vanhempiemme, opettajamme, koulun ylläpitäjiin ja koko koulutusperheeseen oppilaidemme luottamuksen, rauhan, onnen ja menestyksen puolesta. Suurin toiveemme on aloittaa asteittainen siirtyminen henkilökohtaiseen koulutukseen, jossa ryhdymme toimenpiteisiin korkeimmalla tasolla hygieniastandardien mukaan ja suunnittelemme jopa lastemme kontaktittomat pelit koulupuutarhoissa ja luokkahuoneissa. Haluamme toivoa, ettemme pidä tätä taukoa ja edes tapaa koulumme kaikilla luokkatasoilla, kuten valtaosassa maailman maita. Meidän oli kuitenkin tehtävä tällainen päätös maan olosuhteiden vuoksi. Emme tietenkään lakkaa toistamasta kehotustamme: "Tarvitsemme kaikkien tuen, noudata sääntöjä" lastemme tulevaisuuden kannalta. Joulukuun viimeisen viikon taulukon mukaan jaamme asteittaisen siirtymäsuunnitelmamme ja kalenterimme kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen kouluissamme yleisölle.
Haluan myös ilmoittaa sinulle, että olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kansalaistamme etäopetusta koskeviin kysymyksiin 7/24 EBA-avustajan, MEB-avustajan ja 444 0 632 MEBİM -palvelukeskuksemme avulla.

 


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset