Mikä on tahnaa kiillotettu, vahingoittaako se ajoneuvoa? Kuinka kiillottaa kiillotus missä tilanteissa?

Mikä on kiillotusaine? Vahingoittaako se ajoneuvoa? Kuinka kiillottaa kiillotusaine?
Mikä on kiillotusaine? Vahingoittaako se ajoneuvoa? Kuinka kiillottaa kiillotusaine?

Liimakiillotus on prosessi, jota käytetään peittämään pienet naarmuuntumattomuudet ja lisäksi auton maali kirkkaammaksi. On myös otettava huomioon vaikutukset ajoneuvokauppaani, koska se voi tarjota paremman ilmeen autolle ja luoda uuden tunteen. Ensimmäinen kysymys, joka ajoneuvon omistajien mieleen tulee, on 'vahingoittavatko vaha-lakat ajoneuvoa?' Se on. "Vaurioiko vaha kiillotus ajoneuvoa?" Kysymys antaa vastauksen, joka voi vaihdella tilanteesta riippuen. Muiden kuin asiantuntijoiden tekemä kiillotusaine väärään aikaan voi vahingoittaa ajoneuvoasi. Vaikka tahnakiillotus on erittäin helppo prosessi, se voi aiheuttaa virheitä ja ongelmia, jos hieno naarmu unohdetaan tai jos pölyyn ei kiinnitetä huomiota, vaikka se olisikin pieni.


Liitä ja kiillota ovat kaksi erilaista materiaalia. Yleinen väärinkäsitys siitä, että nämä materiaalit tunnetaan samoina, johtuu näiden prosessien peräkkäisestä soveltamisesta ja integroinnista tahna-kiillottimena. Tämä prosessi koostuu normaalisti järjestelmästä, joka tapahtuu kahdessa vaiheessa. Kun tahnaprosessi poistaa ajoneuvosi maalin, kiillotus on prosessi, joka peittää maalin. Jälleen: 'Vaurioiko vaha kiillotus ajoneuvoa? Kun palaamme kysymykseen, tämä sovellus voidaan nähdä regeneratiivisena sovelluksena, joka ei vahingoita ajoneuvoa, kun asiantuntija tekee sen huolellisesti, ja luo jopa paremman visuaalisen kuvan. Prosessissa käytetty tahnamateriaali on kemiallinen liuotin ja hankaava aine. Se on numeroitu hankaustason mukaan. Tämän hiontatason mukaan kakun mieltymys säädetään ajoneuvon nykyisen tilan mukaan. Kun tarkastelemme lakkaa, se on laaja valikoima materiaaleja, joissa on vaihtoehtoja, kuten tefloni tai silikoni. Kiillotusaine puolan nimessä on sovellus, jota käytetään tahnan jälkeen. Vaikka tahna on prosessi, joka tehdään tarkastelemalla ajoneuvon kuntoa, jos ei ole tarvetta, se voidaan kiillottaa suoraan ilman tahnaa. Meidän on tiedettävä, että tahnakiillotus ei ole järjestelmä, joka tarjoaa tai estää maalisuojaa.

Missä tapauksissa leivonnaiset kiillotetaan?

Liimaa voidaan kiillottaa harjasta tai kovemmista tekijöistä johtuvien voimakkaiden naarmujen poistamiseksi ajoneuvon ulkoisen puhdistuksen aikana.

Voit myös käyttää tahnaa kiillottaa naarmujen poistamiseen, jotka voivat ilmetä kaikenlaisista syistä, joita kynsesi ei voi edes tuntea.

Kakkulakkaa on mahdollista käyttää puuhartsien, hyönteisten ja lintujen aiheuttaman epämiellyttävän näön valinnassa.

Sen lisäksi, että aurinko tai pilaantunut ilma voi myös esiintyä kausiluonteisesti, olisi hyvin loogista valita pasta-kiillotus korjaamaan saippuan mahdollisesti aiheuttama tylsä ​​ulkonäkö.

On tilanteita, joissa tarvitaan paljon enemmän kiillotusaineita tai on järkevää käyttää tahnakiillotusta. Valitettavasti kakun tekeminen syvissä naarmuissa ei yksin riitä. Koska tahna voi aiheuttaa vain hankausta naarmuuntumisalueella, se voi muuttaa tilanteen vain pienemmäksi. Menetelmä, jolla on looginen ja tarkka tulos, jota suositaan syville naarmuille, tunnetaan paikallisena maalina. Kun tarkastellaan auringon aiheuttamia ulkonäkövaurioita, se ei silti riitä kakun valmistamiseen. Tämän vahingon takuuratkaisu on vaurion täydellinen maalaus tai vahingon sijainti.

Kuinka tehdä liima puolaksi, mihin kiinnittää huomiota

Työkalun, josta kakku tehdään, on oltava täysin puhdas. Mutaisen työkalun tekeminen suoraan tahnoihin vahingoittaa eikä hyödytä. Tästä syystä ajoneuvo on pestävä ennen tahnaa tarvittaessa. Kun olet varmistanut, että ajoneuvo on puhdas, tarvitaan kakkulle sopiva paikka, toisin sanoen varjo, viileä paikka. Auringon alla paistaminen saa kakun kuivumaan ja palamaan maalin pinnalle, mikä johtaa ei-toivottuihin tuloksiin. Sitten tulisi valita ajoneuvolle sopivin numeroitu kakku. Liitä numero osoittaa käytettävän tahnan hankauskestävyyden.
Ajoneuvomme on puhdas, paikka on sopiva ja olemme valinneet tahnamme oikein, ja kun käännämme kiillotuskoneemme sopivaan sykliin, muoviosat, joihin kone tai tahna ei saa koskea, peitetään ja voimme aloittaa prosessin. On parasta liikkua pala kerrallaan. Toisin sanoen kakkua ei ole mahdollista levittää ajoneuvon takaluukulle, kun se on etukupissa. huppu päättyy oveen, ovi päättyy toiseen oveen. Pinnoitteet ovat saatavilla samassa tilanteessa. Kakun valmistaminen koneella on tehokkaampaa ja helpompaa, mutta se on mahdollista valmistaa käsin. Sillä on vaikeuksia, mutta se ei ole mahdotonta.
Kun kakku on päättynyt, vehikkeli pestään ja kuivataan kokonaan. Kaikki tahnajäämät poistetaan. Sen jälkeen valitaan sopiva lakka ja prosessi alkaa edetä kappaleittain. Kiillotus levitetään ensin pinnalle, syötetään ja jätetään sitten kuivumaan. Lakkaa, joka ei ole vielä kuivunut, on vaikea pyyhkiä pois. Suosittelemme, että käytät puuvillaa puhdistaaksesi kiillon pinnalta sen kuivumisen jälkeen. Saat tyylikkäämmän tuloksen. Kiillotus on valmis tällä tavalla. Sen vaikutus kestää 3 kuukautta parhaimmissa olosuhteissa. Mutta jos teet prosesseja, kuten auton pesemisen koneella tai harjalla kiillotuksen jälkeen, jopa yksi kuukausi on vaikeaa. Liima tai lakka ei ole maalisuojaus, samoin maalisuojaus ei korvaa tahnaa. Molemmilla on eri tarkoitukset. Ajattele sitä näin, kuinka oikein ja loogista käyttää maalisuojaa autoon, joka on täynnä naarmuja, jotka kakku voi käydä läpi. Ei tietenkään. Selitämme maalisuojaa muina vuosina.

sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset