Viikonloppuinen asfaltinvaihto Meydan Altgeçidissä ja Burhanettin Onatissa

Meydan altgecidi ja burhanettin viikonlopun asfaltinvaihdoksessa
Meydan altgecidi ja burhanettin viikonlopun asfaltinvaihdoksessa

Antalyan pääkaupunkikunta tekee asfaltin ja kaistojen laajennustyöt Meydan Altgeçidi ja Burhanettin Onat -kadulla niiden aikojen välillä, jolloin ulkonaliikkumiskielto asetetaan viikonloppuna.


Antalyan pääkaupunkikunta tekee asfaltinvaihtoa tuntia, jolloin ulkonaliikkumiskielto päätetään viikonloppuna. Teknisten asioiden osaston rakennusministeriön osasto muuttaa liikenteen vähentämisen mahdollisuudeksi rajoituksin ja tekee asfalttitöitä Meydan Underpassilla. Työt tehdään Mevlana-kadulta Burhanettin Onat Caddesiin lauantaina 28. marraskuuta klo 20.00 ja sunnuntaina 29. marraskuuta kohti Burhanettin Onat Caddesiä ja sunnuntaina 10.00. marraskuuta klo 29 maanantaina 20.00. marraskuuta Burhanettin Onat -kadulta kohti Mevlana Caddesi.

RAIDAN LAAJENEMINEN BURHANETTIN ONATISSA

Lisäksi Burhanettin Onat -kadulla tehdään samoina päivinä ja kellonaikoina kaistanleveystöitä, jotta estetään liikenneruuhkat matkalla Burhanettin Onat -kadun Narenciye-kadun risteykseen ja liikenteen helpottamiseksi. Tie on tarkoitus avata liikenteelle ennen ulkonaliikkumiskiellon loppua kovalla työllä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset