Maarekisteri ja maarekisteri 5 apulaisasiantuntijan hankkimiseksi

maarekisteri ja katastrofiasiantuntija tekevät rekrytoinnin
maarekisteri ja katastrofiasiantuntija tekevät rekrytoinnin

5 vararekisteri- ja maarekisteriasiantuntijaa rekrytoidaan alla lueteltujen osastojen tutkinnon suorittaneiden kanssa kilpailututkinnolla työskentelemään maarekisterin pääosaston ja katastrofin keskusjärjestössä.


HAKEMISPÄIVÄMÄÄRÄ JA VAADITUT ASIAKIRJAT

Maarekisterin pääosasto ja katastrofijärjestelmä (27.11.2020 - 04.12.2020) tekee hakemukset (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/) sähköisessä muodossa, asiakirjojen, postin, sähköpostin jne. Keinolla tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Ehdokas hakemuksen aikana;

1) korkeakoulututkinto tai tutkintotodistus tai, ulkomailla suorittaneiden osalta asiakirja, josta ilmenee, että toimivaltainen hallinto on hyväksynyt tutkintotodistuksen vastaavuuden,

2) KPSS-tulosdokumentti,

3) Kirjallinen jatkaa,

4) passi kuva,

Se skannataan ja ladataan järjestelmään.

Myös ehdokkaiden joukossa;

1) kirjallinen vakuutus, jossa todetaan, ettei hänen terveydentilansa jatkuvalle suorittamiselle ole esteitä,

2) kirjallinen vakuutus miespuolisten ehdokkaiden asepalvelustilanteesta,

3) Rikosrekisterin kirjallinen ilmoitus.

Se otetaan sähköisesti hakemuksen aikana.

Hakija toimittaa sähköisesti vastaanotetut asiakirjat ja lausunnot fyysisesti viranomaisen pyynnöstä.

Niiden joukossa, joiden hakemus hyväksytään ja joiden nimet kuuluvat kilpailukokeeseen osallistuvien joukkoon, virheellisten lausuntojen todenneiden kokeet katsotaan pätemättömiksi, heidän tapaamisiaan ei tehdä ja jos tapaamiset tehdään, ne peruutetaan. Tässä tilanteessa oleva henkilöstö ei voi vaatia mitään oikeuksia, ja rikosvalitus tehdään ylimmän syyttäjän toimistolle Turkin rikoslain asiaa koskevien säännösten soveltamiseksi.

 Tentin lomake ja päivämäärä

1) Kilpailu tentti pidetään vain suullisena tenttinä Ankarassa.

2) Suulliseen kokeeseen kutsutaan hakijoista, joiden hakemukset hyväksytään, nelinkertainen kullekin osastolle ilmoitettujen tehtävien määrä. Ehdokkaiden KPSS (A) P4 -tuloksiin perustuvan sijoituksen mukaan ensimmäiset 1 ehdokasta tietokonetekniikan osastolta ja 8 ensimmäistä ehdokasta ohjelmistotekniikan osastolta, yhteensä 12 ehdokasta voi suorittaa suullisen kokeen. Ehdokkaat, joilla on samat pisteet kuin viimeisellä ehdokkaalla, viedään tenttiin.

3) Luettelo tenttiin kelpaavista ehdokkaista, kokeen päivämäärä ja kokeen paikka löytyvät pääosastomme verkkosivustolta (http://www.tkgm.gov.tr) ilmoitetaan. Ehdokkaille ei ilmoiteta erikseen.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar