TRNC: n kotimainen auto Günsel esiteltiin MUSIAD EXPO: lla

Kktc: n kotimainen auto oli erittäin kiinnostunut
Kktc: n kotimainen auto oli erittäin kiinnostunut

Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan kotiauto GÜNSEL esiteltiin ensimmäistä kertaa TRNC: n ulkopuolella MÜSİAD EXPO 2020 -messuilla. Osallistumalla messuille ensimmäisen mallinsa B9 ja toisen mallinsa J9 kanssa GÜNSEL sai paljon kiinnostusta kävijöiltä. Messuilla ilmoitettiin, että GÜNSEL: n massatuotanto alkaa vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä ja sen tuotantokapasiteetti nousee 2025 tuhanteen ajoneuvoon vuodessa vuonna 30.


Kansainvälinen talouden, rahoituksen ja kaupan huippukokous, MUSIAD EXPO 2020, jonka MUSIAD järjestää joka toinen vuosi, avasi ovensa vierailijoille tänään. TRNC: n kotimainen auto GÜNSEL oli yksi mielenkiintoisimmista MUSIAD EXPO 2020 -messuista.

MUSIAD EXPO 19 -messujen ensimmäinen päivä, joka pidettiin TÜYAP-messu- ja kongressikeskuksessa pandemiasääntöjen ja TSE COVID 2020 Safe Service -standardien mukaisesti fyysisesti ja verkossa hybridinä, kotimaiset ja ulkomaiset kävijät osallistuivat voimakkaasti.

Messut järjestetään kymmenessä salissa 10 tuhannen neliömetrin alueella ja edustavat yli 70 tuhatta yritystä ja valmistautuvat vastaanottamaan 40 tuhatta kävijää. Messuilla on monia periaatteita.

Yksi näistä ensimmäisistä on, että Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan kotimaan auto GÜNSEL isännöi myös ensimmäisen tapahtumansa TRNC: n ulkopuolella.

Kolme keltaisella, sinisellä ja punaisella värillä valmistettua prototyyppiä, jotka edustavat TRNC: n maata, taivasta ja lippua, esiteltiin messuilla, jossa esiteltiin GÜNSELin ensimmäinen malli B100, jonka tuotti yli 1.2 turkkilaista insinööriä ja suunnittelijaa 9 miljoonalla työtunnilla Lähi-idän yliopiston ruumiissa. Lisäksi GÜNSEL esitteli toisen J3-mallinsa suunnittelukonseptin autoharrastajille.

Vaikka messuilla esiteltyjen kahden B9: n ja J9: n yksi-yhteen-mittakaavan mallit olivat esillä GÜNSELin osastolla, kolmannen B9: n testasivat lehdistön jäsenet ja alan edustajat messualueen ulkopuolella.

Jaettiin myös, että GÜNSEL: n massatuotanto, joka sai voimakkaan kysynnän koeajoille, alkaa vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä ja sen tuotantokapasiteetti nousee 2025 tuhanteen ajoneuvoon vuodessa vuonna 30.

günseli testattiin ensimmäistä kertaa Turkissa. DR. İrfan Suat Günsel sanoi: "Tunnemme ylpeyden ja onnellisuuden jakaa GÜNSEL kotimaallemme koko sydämestämme."

SOLAR kuvioiden kanssa

GÜNSEL B9 on sataprosenttisesti sähköauto. Auto, joka pystyy kulkemaan 100 kilometriä yhdellä latauksella, valmistettiin yhdistämällä 350 tuhatta 10 osaa. Ajoneuvon moottorin teho on 936 kW. GÜNSEL B140: n nopeusrajoitus, joka voi saavuttaa 100 km tunnissa 8 sekunnissa, on elektronisesti rajoitettu 9 km: iin tunnissa. GÜNSEL B170: n akku voidaan ladata vain 9 minuutissa nopealla latauksella. Pikalatauksen tapauksessa tämä aika on 30 tuntia. GÜNSELin, jossa yli 4 insinööriä ja suunnittelijaa käytti 100 miljoonaa tuntia kehitysprosessissa, työntekijöiden määrä oli 1,2. Tämä määrä, joka kasvaa nopeasti massatuotannon alkaessa, nousee yli tuhanteen vuonna 166.

GÜNSEL B9: n tuotannosta on allekirjoitettu sopimukset yli 28 toimittajan kanssa 800 maasta. GUNSEL Siten TRNC: n maailmantalouden tunnustanut muu maa kuin Turkki ovat antaneet merkittävän panoksen tullakseen osaksi.

GÜNSELin toinen malli J9 valmistetaan SUV-segmentissä. J100: n suunnittelukonsepti, joka on myös suunniteltu 9-prosenttisesti sähköiseksi, esiteltiin myös vierailijoille MUSIAD Expo 2020 -messuilla.

Sähköautot lisäävät painoaan autoteollisuuden maailmanmarkkinoilla joka vuosi. Vuonna 2018 maailmassa myytiin 2 miljoonaa sähköautoa. Sähköautojen myynnin, jonka odotetaan nousevan 2025 miljoonaan vuonna 10, odotetaan nousevan 2030 miljoonaan vuonna 28 ja 2040 miljoonaan vuonna 56. Sähköautot vievät yli 2040 prosenttia autoteollisuuden markkinoista vuonna 57.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset