Keinotekoinen lumi alkaa Erciyesin lasketteluradoilta

Keinotekoinen lumi alkoi erciyesin lasketteluradoilta
Keinotekoinen lumi alkoi erciyesin lasketteluradoilta

Pormestari Büyükkılıç ilmoitti, että keinotekoiset lumityöt ovat alkaneet Erciyesin hiihtokeskuksessa, jonka ennakkovaraukset kaikkiin hotelleihin on täytetty, ja korosti, että Erciyes on ryhtymässä tiukkoihin toimiin alansa maailmanbrändiksi tulemisen suhteen.
Kayserin pääkaupungin kaupunginjohtaja pormestari Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, Turkin edistyksellisin keinotekoinen lumenvalmistusjärjestelmä, väittäen havaitsevansa, että Erciyesin tekolumen hiihtokeskus aloitti kunnostustyöt, "Erciyesin hiihtokeskus tällä kaudella, ilmoittaa maailman nimen paljon enemmän. Erciyeseemme, joissa kaikki pandemiaan liittyvät toimenpiteet toteutetaan, on ulkomaalaisten suosikki.


Metropolitan Mayor Dr. totesi, että keinotekoinen lumityö aloitettiin Erciyes-vuorella, josta on tullut hiihdon ja urheilun keskus. Memduh Büyükkılıç sanoi: "Kuten olemme aiemmin todenneet, kaikki hotellit on varattu ennakkoon Erciyesiin, tänä talvikaudena Erciyesin hiihtokeskus on edelleen välttämätön paikallisille ja ulkomaisille matkailijoille. Koronavirustoimien puitteissa talvikauden valmistelut Erciyesissä jatkuvat täydellä nopeudella ", hän sanoi.

TEKNISET LUMITUTKIMUKSET ALOITETTU

Pormestari Büyükkılıç ilmoitti aloittaneensa keinotekoisen lumityön, jonka hiihtäjät sekä hotelli- ja yritysomistajat odottavat Erciyesin laskettelurinteillä, tänä vuonna, kuten joka vuosi, ja sanoi: "Kun Erciyesin lämpötila laskee sopivalle tasolle keinotekoiselle lumelle, aloitamme työmme. Erciyes, josta on tullut maailmanluokan hiihtokeskus Kayserin pääkaupunkiseudun investoinneilla, putoaa näille päiville sopivalle tasolle keinolumelle. Tutkintojen pysyessä tänä vuonna tiimimme aloittivat työnsä. Toivomme kuitenkin, että avaamme kauden nopeasti luonnollisella lumella, joka muodostaa alustan ja tulee sen päälle. Tällä hetkellä kaikki koneemme kentällä ovat aloittaneet tekniset lumityöt. Erciyesin hiihtokeskus tekee nimestään kuuluisamman tällä kaudella. Erciyeseemme, joissa kaikki pandemiaan liittyvät toimenpiteet toteutetaan, on ulkomaalaisten suosikki. "

"KONEemme tuottaa 25 kuutiometriä voittoa tunnissa"

Tarjoamalla tietoja keinotekoisen lumen tekemisestä Kayseri Erciyes A.Ş. Varatoimitusjohtaja Zafer Akşehirlioğlu antoi seuraavat tiedot: "Niin kauan kuin lämpötila sallii, se jatkuu yötä päivää. Koneemme pystyy tuottamaan 25 kuutiometriä lunta tunnissa. Toivottavasti haluamme aloittaa kauden peittämällä pääraitamme maalla, jota valmistelemme lyhyessä ajassa. Keinotekoisella lumella on kaksi tärkeää ominaisuutta. Ensinnäkin käytimme sitä paljon kansainvälisissä kilpailuissa. He haluavat tekolunta kansainvälisissä kilpailuissa ja mestaruuskilpailuissa. Kun otetaan huomioon toinen tärkeä ominaisuus matkailun kannalta, virastot haluavat taata voiton asiakkailleen, varsinkin kun hotellit tekevät varauksensa ennen kautta. Tarjoamme tämän mahdollisuuden myös Erciyesissä. Lumilautamme pääkiitoteillämme marraskuussa ympäri vuoden takaamme lumen ja hiihtämisen täällä joulukuussa. Lisäksi keinotekoinen lumi myötävaikuttaa kauden pidentymiseen, koska se luo hieman jäisemmän maan ja katkaisee yhteyden maaperään ja antaa sulamisen pidemmäksi aikaa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset