Karaismailoğlu testaa Pohjois-Marmaran moottoritietä ajoneuvolla

ministeri testasi pohjoisen marmaran moottoritietä karaismailogilla
ministeri testasi pohjoisen marmaran moottoritietä karaismailogilla

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ja moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu vierailivat Pohjois-Marmaran moottoritien Izmit Junction-Akyazı -osassa ja tarkastivat töiden viimeisimmän tilanteen.


Vierailunsa aikana ministeri Karaismailoğlu totesi lausunnossaan, että Turkki on toteuttanut kaikki toimenpiteet, jotka liittyvät yleensä yli kolmen tuhannen rakennustyömaan puhkeamiseen, erittäin omistautuneena ja ilmaissut jatkuvaa intensiivistä työtä.

Muistuttaen, että noin 400 kilometriä pituisen Pohjois-Marmaran moottoritien rakennustyöt alkoivat liittymätieden kanssa vuoden 2013 lopussa, ministerimme sanoi, että hankkeessa, jonka 321 kilometriä on tähän mennessä saatu päätökseen, kuudennen osan viimeinen 6 kilometriä pitkä osa sijaitsee TEM İzmit-68: n ja Akyazı-risteysten välillä 1. joulukuuta. Hän sanoi, että heidän tavoitteena oli ottaa se käyttöön.

Ministeri totesi, että Pohjois-Marmaran moottoritiellä, joka on vaihtoehto D-100- ja TEM-moottoriteille ja joka otetaan pian käyttöön, on 47 kilometrin kaksoisputkinen maasilta ja 16 kilometrin kaksoisputketunneli, ja ministeri huomautti, että maailman pisin 4-kaistainen moottoritietunneli sisältyy tähän hankkeeseen. Ministeri Karaismailoğlu sanoi, että älykkäänä moottoritietä varten suunniteltu projekti oli täysin varustettu valokuituinfrastruktuurilla. "Pohjois-Marmaran valtatiellä käytettiin 134 muuttuvaa viestijärjestelmää ja 193 muuttuvaa liikennemerkkiä. Se oli varustettu 344 tuhannella älykkään liikennejärjestelmän kameralla, joista 102 valvoo ja 3 tapahtumien havaitsemista. Rakennettiin kaikkiin tieolosuhteisiin valmis valtatie, jossa oli 46 meteorologista mittausasemaa ”, hän sanoi.

Lausuntojensa jälkeen ministeri teki tutkimuksia alueella ja testasi moottoritietä ajoneuvolla.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset