Kotimaan autojen TOGG, Turkki myötävaikuttaa teknologian kasautumiseen

TOGGer tekninen tietotaito tekee lattiasta turkiyenin
TOGGer tekninen tietotaito tekee lattiasta turkiyenin

Istanbulin teollisuuskamarin puheenjohtaja Erdal-puutarhuri korosti Turkin kotimaisen autohankkeen strategista merkitystä. TOGGer "TOGG on enemmän kuin kotimainen autoteollisuus. Turkki myötävaikuttaa tekniseen kokemukseen. ISO: na olemme valmiita TOGG: n velvollisuuteemme tukea kotimaista teknologiatuotantoa ”.


TOGG GurcanTurkoglu Karakas, toimitusjohtaja: "Nativismiaste henkilöautoissa vaihtelee 19,6 prosentista 66,3 prosenttiin Turkissa. TOGG: ssä tavoitteenamme on aloittaa tuotanto 51 prosentilla paikallisesta ja muuttaa toimittajateollisuus seuraavien kolmen vuoden aikana ja kohdistaa 68 prosenttiin kotimaista sisältöä. "

Istanbulin teollisuuskamari (ISO) marraskuussa pidetyssä Turkin edustajakokouksen säännöllisessä kokouksessa "Cars Initiative Technology, T & K ja muotoilun merkitys meille ja taloudellemme teollisuudelle" järjestettiin videoneuvottelu digitaalisen alustan kautta, jonka pääohjelma oli. Turkin Automobile Enterprise Groupin (TOGG) toimitusjohtaja GurcanTurkoglu Karakas osallistui ICI: n puheenjohtajan Erdalin puutarhuri ISO -kokouksen verkkokokouksen pitämässään avauspuheessa esityslistalla oleviin vieraileviin arviointeihin.

ISO: n hallituksen puheenjohtaja Erdal Bahçıvan kiinnitti puheenvuorossaan huomion siihen, että autoteollisuudessa tapahtuu vakavin radikaali muutos, joka on koettu lähes kaikilla aloilla tekniikan suhteen, ja että innovaatiot seuraavien 5-10 vuoden aikana ovat paljon suurempia kuin viimeisten 50 vuoden kehitys. Tässä suuressa muutoksessa; Korostaen, että autonominen ajaminen ja sähköajoneuvot johtavat tietä, Bahçıvan sanoi: "Autot muuttuvat älykkäiksi tietokoneiksi, jotka kommunikoivat ympäristönsä kanssa. Puhumme maailmasta, jossa Internetiä ei ole autossa, mutta auto itse on Internetissä. Siksi kun kaupungit, kodit ja tehtaat älykkäämpiä, automme muuttuu asuintilaksi. Olemme lähestymässä aikaa, jolloin kirjaimellisesti kaikki on kietoutunut yhteen, kaikki on kytketty toisiinsa vaihe vaiheelta. Aikana, jolloin rooleja maailmanlaajuisessa autoteollisuudessa määritellään uudelleen, maamme on painanut myös painiketta saadakseen kotimaisen autobrändin eloon.

TOGG, tärkeä virstanpylväs autoteollisuutemme kehityksessä

TOBB-materiaali ja kotimainen autoprojekti, joka omistaa henkisen tOGGerin, teollisilla on myös strateginen merkitys, korostaen sitä, että hän on yksi projektin puutarhureista, Turkin autoteollisuudesta. Todettuaan, että myös teollisuus- ja teknologiaministeriö tukee tätä hanketta, Bahçıvan jatkoi sanojaan seuraavasti:

"Uskomme, että Turkin Cars Initiative Group on tärkeä virstanpylväs autoteollisuuden kehityksessä. Yhteistyö paikallisten toimittajien kanssa tässä projektissa; Sillä on suuri merkitys sekä kestävän toimitusketjun luomisen että kotimaisen lisäarvon lisäämisen kannalta. Kokemuksemme, "Turkin auto" tuomalla maamme yhteen ja on aika luoda lisäarvoa. Turkin teknologiaosaamisemme, autohanke myös avaa tietä monille muille aloille, syttyy myös. Teknologian tuotanto, vientitekniikka Turkin matkan luomisessa on tärkeä virstanpylväs liikkeessä. Turkin auto -hanke on enemmän kuin kotimainen autoteollisuus. Turkki myötävaikuttaa tekniseen kokemukseen. Tämän ymmärryksen ohella Turkin autoteollisuus on valmis täyttämään velvollisuutemme projektiprosessissa. "

Kestävän vihreän talouden luomiseksi otettiin perustavanlaatuiset toimet

Korostaen, että ymmärryksestä, joka kiinnittää huomiota ympäristöön autoteollisuudessa, on tullut ensisijainen kysymys, Bahçıvan sanoi: "Fossiilisten polttoaineiden autojen kielteiset vaikutukset ympäristöön, fossiilisten polttoaineiden lasku tietyn ajan kuluttua ja öljyn hintojen liiallinen vaihtelu kiihdyttävät sähköautojen kehitystä. Lisäksi sähköautojen hintojen lasku ja riittävän latausinfrastruktuurin luominen ovat toinen syy, joka lisää näiden ajoneuvojen määrää. Kiinan kanssa, joka on maailman suurin automarkkinat, seuraavat maat kuten Iso-Britannia, Saksa, Norja ja Ranska, jotka ilmoittivat kieltävänsä bensiini- ja dieselajoneuvojen käytön lähitulevaisuudessa, sähköautojen leviäminen kiihtyy epäilemättä. Yhteenvetona; Autoteollisuus ottaa hyvin radikaaleja toimia sopeutumisessa kestävään vihreään talouteen. Tässä yhteydessä kilpailuetuista kilpailevat autoyhtiöt ja maat, jotka pyrkivät nousemaan autoteollisuudessa; "Ensimmäisenä askeleena on oltava sen toiminnan vahvistaminen edelleen suunnittelun ja tuotekehityksen alalla, joka voi saavuttaa alan trendit."

Karakaş: "Aloitamme 51 prosentin lokalisoinnilla"

TOGG: n toimitusjohtaja Gürcan Karakaş korosti puheessaan TOBB: n roolia "babayiğit" -järjestöjen integroinnissa sanomalla "ellei TOBB: tä ei olisi, tätä projektia ei olisi olemassa". Karakas, immateriaalioikeudet ja teollis- ja tekijänoikeudet 100 prosenttia Turkista "vapaana ja riippumattomana" tulee olemaan tOGGerissä "teollisuus- ja teknologiaministeriön" paikallisen sisällön suhteen. Maamme tietojen mukaan henkilöautot vaihtelevat autojen välillä 19,6 prosentissa ja 66,3 prosentissa paikallista sisältöä. . Toisin sanoen 60 prosenttiin on päästy 66 vuoden aikana. TOGG: n tavoitteena on aloittaa tuotanto 51 prosentilla toimitusalalla, jolla ei ole kokemusta sähköajoneuvojen tuotannosta, ja muuttamalla toimittajateollisuutta seuraavien kolmen vuoden aikana pyrimme 68 prosentin kotimaiseen sisällön osuuteen.

101 prosenttia 75 toimittajasta on TAYSAD-jäseniä

Karakaş antoi puheenvuorossaan tietoa alan kehityksestä ja TOGG: n tilanteesta: "Olemme suorittaneet toimittajan valinnan. 101 toimittajalta 75 prosenttia on kotimaisia, joista suurin osa on TAYSAD-jäsenjärjestöjä, ja 25 prosenttia on organisaatioita ympäri maailmaa. Me allekirjoitimme sopimuksen Farasisin kanssa, joka osoitti olevansa akku, ehkä tärkein osa sähköajoneuvoa. Kun emme voi saada sitä kotimaan toimituksista, meidän on ostettava parhaat melkein sieltä. Olemme tutkineet tähän mennessä 200 aloittavaa yritystä ja aloittaneet työskentelyn yhdeksän kanssa. Meillä on 9 tuhannen neliömetrin tila yhteensä 1,2 miljoonalla neliömetrillä maata Gemlikissä, ja se luo työpaikkoja 175 henkilölle. Koska olemme maanjäristysvyöhykkeellä rakentaessamme tilojamme, 4.300 50 maan vahvistuspylvästä on valmistettu tarpeeksi sementtiä kahden 17-kerroksisen pilvenpiirtäjän rakentamiseksi. Näiden maan alle rakennettujen pylväiden määrä nousee 500 tuhanteen. Perustamme myös Euroopan puhtaimman laitoksen vähähiilisen jalanjäljen ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) päästöjen suhteen. Laitoksemme, jonka vuotuinen kapasiteetti on 41 tuhatta ajoneuvoa, kokonaistuotanto on miljoona vuoteen 175 mennessä. C-Sedan ja Hatchback, B-SUV ja kevyiden hyötyajoneuvojen tuotanto tapahtuu C-SUV-ajoneuvoamme seuraavina vuosina. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset