Istanbul valitsi neliöt

Istanbul valitsi neliöt
Istanbul valitsi neliöt

IMM: n uuden johdon myötä jokainen työ tehdään edelleen avoimella ja osallistuvalla tavalla, ja se viimeistellään toimittamalla kansalaisten hyväksyntä. Istanbulin kasvot muuttavien kaupunkien aukioiden järjestämishanke esiteltiin myös istanbulilaisten äänestyksissä. Projektit kilpailivat Taksimin, Bakırköy-aukion ja Salacakin rannikkojärjestelyistä 19. lokakuuta - 13. marraskuuta. Suosituimmat projektit valittiin äänestämällä 352 tuhannen 784 henkilön osallistumisesta.


Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan (IMM) ja Istanbulin suunnitteluviraston (IPA) yhteisellä työllä avatun Taksimin, Bakırköy-aukion ja Salacakin rantaviivojen palkittujen hankkeiden toteutus on päättynyt tänään. Äänestykseen, joka on jatkunut 19. lokakuuta lähtien, istanbulsenin.org-sivuston kautta on osallistunut 352 tuhatta 784 ihmistä. Ollakseen oikeudenmukainen kilpailu Istanbulin asukkaat valitsivat suosikkiprojektinsa äänestyksessä TR-numerollaan.

NELJÄN ESITTÄVÄT PROJEKTIT 

Ennen kilpailua ja sen aikana eri instituutioiden kanssa pidetyillä kokouksilla, kyselyillä, haastatteluilla ja haastatteluilla rikastetusta prosessista saatiin yhteensä 3 projektia 233 neliölle. Tuomaristo päätti 3 vastaavaa palkintoa kustakin kilpailusta. Vastaavat kilpailuissa palkitut projektit esiteltiin Taksim-, Bakırköy- ja Üsküdar-aukioihin perustetuissa ”Decision is Yours” -keskuksissa ja istanbulsenin.org -sivustolla.

352 TUHAT 784 HENKILÖÄ ÄÄNESTYNYT

Teemalla "Istanbul saa julkisia tilojaan" valmistellussa projektissa 25 tuhatta 352 ihmistä äänesti suosikkiprojektiaan 784 päivässä. 3 voittanutta teosta kilpaili Taksim-, Bakırköy Square- ja Salacak-rannikkoprojekteissa. Siitä tuli projektin numero 4 42 tuhannella 53 äänellä, joka voitti kilpailun 51, 405 ja 42 hankkeiden välillä Salacakissa. 76 443 ääntä käytettiin Salacakin rannikkoprojektin valitsemiseen.

Taksim-aukion hankkeelle äänesti 209 tuhatta 728 ihmistä. Hanke numero 15 voitti taistelun numeroiden 16, 19 ja 86 välillä 597 tuhannella 15 äänellä.

Bakırköy-aukio-hankkeelle annettiin 9,12 ääntä 23- ja 66.-hankkeille. Bakırköyn kilpailun voittaja oli projekti numero 613 24 tuhannella 782 äänellä.

MITÄ TAPAHTUA SEN JÄLKEEN?

Kun hallinto on ilmoittanut ensimmäisen palkinnon, tuomariston jäsenten päätökset jaetaan yleisön kanssa. Sopimukset tehdään voittaneista hankkeista kaikilla kolmella alueella. Kun sovelluspiirustukset on tehty, neliöt palvelevat istanbulilaisia ​​uudella kasvolla, joka sopii Istanbulille.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

 


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset