Hyundain uusi SUV-malli Bayon

Hyundai tuottaa uuden suv-mallin nimen bayon
Hyundai tuottaa uuden suv-mallin nimen bayon

Hyundai Motor Company ilmoitti uuden crossover-SUV-mallin nimeksi Hyundai Bayon. Bayon, joka tulee Eurooppaan vuoden 2021 alkupuoliskolla, on täysin uusi malli.


"Meillä on jo vahva asema Euroopan maastoautomarkkinoilla mallivalikoimamme ja myyntimenestyksemme kannalta", sanoi Hyundai Europen markkinointi- ja tuotejohtaja Andreas-Christoph Hofmann. Lisäksi haluamme vastata entistä paremmin eurooppalaisten asiakkaidemme vaatimuksiin lisäämällä uuden mallin B-SUV-segmenttiin. "Mielestämme tämä uusi malli on loistava tilaisuus lisätä läsnäoloamme erittäin suositussa B-SUV-segmentissä."

Nimi Bayon on saanut inspiraationsa Ranskan lounaisosassa sijaitsevasta Bayonnen kaupungista. Koska Hyundai tuottaa Bayonia Eurooppaan, se on päättänyt ottaa nimensä eurooppalaisesta kaupungista. Atlantin rannikon ja Pyreneiden vuoristojen välissä sijaitseva ranskalainen kaupunki sopii täydellisesti uuden mallin luonteeseen. Se tunnetaan myös erinomaisena paikkana niille, jotka rakastavat purjehdusta ja patikointia.

Hyundai ei riko tätä sääntöä Bayonissa suosimalla maailman suosituimpia kaupunkien nimiä kaikille viimeisen 20 vuoden aikana tuotetuille maastoautomalleille. Kolme vuotta sitten B-SUV-segmenttiin kuulunut KONA, joka on saanut nimensä Kona-alueelta Havaijin suurella saarella, ovat myös tunnetuimpia malleja, kuten Tucson ja Santa Fe, jotka on nimetty Arizonan ja New Mexico -maiden kaupunkien mukaan. Lisäksi vetypolttokennoinen sähköajoneuvo NEXO on saanut nimensä Nexøstä, joka on yksi Tanskan suosituimman lomasaaren Bornholmin suurimmista kaupungeista. Hyundai Bayonista tulee tuotemerkin viimeisin SUV-jäsen Euroopassa, joka liittyy Konaan, Tucsoniin, NEXOon ja Santa Feen ja aloittaa tuotannon vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset