Etäopetus alkaa huomenna koulun tauon jälkeen

Etäopetus alkaa huomenna koulun tauon jälkeen
Etäopetus alkaa huomenna koulun tauon jälkeen

Peruskoulun, lukion ja lukion opiskelijat jatkavat etäopetusta, joka toteutetaan TRT EBA: n, EBA: n ja live-luokkahuoneen sovellusten, painettujen ja digitaalisten apuvälineiden avulla maanantaina 19. tammikuuta 4 Kovid-20121-taudinpurkauksen vuoksi tauon jälkeen. Henkilökohtaista koulutusta pidetään päiväkodissa, lastentarhassa ja harjoitustunneilla.


Lukuvuoden 2020--2021 ensimmäisen tauon jälkeen etäopetus aloitetaan maanantaina 23. marraskuuta TRT EBA: n, EBA: n ja suorien luokkahuoneiden sovellusten, painettujen ja digitaalisten apuvälineiden kanssa 4. tammikuuta 2021 saakka.

Ensimmäisen lukukauden tauko alkoi maanantaina 16. marraskuuta 2020 ja päättyi perjantaina 20. marraskuuta 2020. Tauon aikana opettajat osallistuivat ammatillisen kehityksen ohjelmiin verkossa.

Terveysministeriön ja Coronavirus-tiedekomitean suositusten mukaisesti presidentti Recep Tayyip Erdoganin johdolla pidetyssä hallituksen kokouksessa perjantaista 20. marraskuuta 2020 maanantaihin 4. tammikuuta 2021 jatketaan kaikkea muodollista, yksityistä, virallista ja epävirallista koulutusta etäopetuksen kautta. päätös tehtiin.
Tässä yhteydessä henkilökohtaista koulutusta ei tarjota peruskouluissa, lukioissa ja lukioissa, erityiskoulutuskouluissa ja -luokissa, käytännön kursseja ammatillisissa lukioissa, tuki- ja koulutuskursseja sekä vahvistuskursseja tässä prosessissa.

Poikkeus erityiskoulutukseen lastentarhaluokkien kanssa

Asiaankuuluvien laitosten kanssa käytyjen neuvottelujen tuloksena arvioitiin, että olisi tarkoituksenmukaista järjestää henkilökohtainen koulutus viiden päivän viikossa kaikissa julkisissa ja yksityisissä päiväkodeissa, lastentarhoissa ja harjoittelutunneissa. Tässä yhteydessä kasvotusten järjestetään esikoululaitoksissa 5 päivää viikossa ja 5 aktiviteettituntia päivässä, ja yksi aktiviteettitunti suunnitellaan 6 minuutiksi. Lisäksi lastenkerhot voidaan avata esikoululaitoksiin, joissa on sopivat fyysiset tilat, edellyttäen, että kaikki epidemiaan liittyvät toimenpiteet toteutetaan.

Poikkeus on myös yksityisopetuksen ja kuntoutuskeskusten henkilökohtaiseen koulutukseen, joka kuuluu yksityisistä oppilaitoksista annetun lain nro 5580 soveltamisalaan.

Lisäksi kurssit niille, jotka haluavat saada lisenssin, merimiehen ja lentäjän lisenssin, ja niille, joilla on riittävä infrastruktuuri erilaisilta yksityisiltä kursseilta, voivat suorittaa teoreettisia kursseja etäopetuksen kautta. Näiden oppilaitosten toteuttamien ohjelmien soveltuvat koulutukset valmistuvat 4. tammikuuta 2021 jälkeen.

Etäopetuksen välineet

Etäopetusprosessissa opettajat jakavat viikoittaiset kursseja opiskelijoille ja vanhemmille kouluhallinnon koordinoimana. Koulun ylläpitäjät ja opettajat jäsentävät uuden lukukauden etäopetusprosessit niiden lukukausiaineiden ja opetussuunnitelmien mukaan, joita he opettavat opiskelijoiden kanssa lukukauden tauon aikana.
Tässä prosessissa koulutus toteutetaan TRT EBA -kanavilla, live-luokkahuoneen sovelluksilla, EBA: n Internet-alustalla, painetuilla ja digitaalisilla lisäresursseilla.

Tenttejä ei pidetä kasvotusten tai etänä tänä aikana.

Tenttejä ei pidetä kasvokkain tai etänä 4. tammikuuta 2021 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tentit on tarkoitus järjestää kasvotusten kouluympäristössä, mutta 4. tammikuuta jälkeen mittaus- ja arviointitoimintaan liittyvät kysymykset arvioidaan epidemian kulun mukaan ja ilmoitetaan erikseen. Opiskelijat vastaavat koulutuksen opetussuunnitelmasta, joka tehdään kasvokkain ja etäopetuksen avulla.

Tablettien annosteluprosessi

Julkisten laitosten ja järjestöjen, paikallishallinnon, yksityisen sektorin organisaatioiden ja kansalaisaloitteiden kautta lähetetyt taulutietokoneet toimitetaan apua tarvitseville opiskelijoille. Opiskelijoille on tarkoitus toimittaa 500 tuhatta taulutietokonetta vuoden loppuun mennessä.

Live-luokkahuoneen sovellukset

Integroimalla EBA: n live-luokka ja vaihtoehtoiset sovellukset järjestelmään etäopetusprosessissa se pystyy antamaan noin 2 miljoonaa oppituntia päivässä.

EBA: n Internet-portaali on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on yli 1700 oppituntia ja yli 40 tuhatta rikasta, luotettavaa ja interaktiivista sisältöä. EBA: ssa opettajille ja opiskelijoille tarjotaan video- tai interaktiivisia kertomuksia, harjoituksia, yhteenvetoja, infografioita, projekti-asiakirjoja, opettajille tarkoitettua sisältöä, yli 5 tuhatta kirjaa ja yli 240 tuhatta kysymystä.

Keskustentteihin valmistautuville opiskelijoille tehdään työtä tenttiohjelman mukauttamiseksi etäopetusprosessiin.

Opettajat saavat edelleen lukukausimaksuja

Tässä prosessissa opettajat jatkavat työtään etänä, ja he voivat tulla kouluihin etäopetusta varten ja hyötyä työkaluista, kuten tietokoneista ja kameroista. Sivuliikkeenopettajat puolestaan ​​tulevat kouluihin vähintään yhden päivän viikossa seuraamaan ja koordinoimaan etäopetusprosessia. Opettajat saavat edelleen ylimääräisiä lukukausimaksuja etäopetusprosessissa.

Etäopetusprosessin toteuttamiseksi tehokkaasti opettajat menevät kouluun vähintään yhden päivän viikossa arvioimaan ja käsittelemään luokan muistikirjoja sen suunnitelman mukaisesti, jonka kouluhallinto tekee yhdessä opettajien ja opastuspalvelussa työskentelevien opettajien kanssa.

Neuvonta- ja tutkimuskeskukset tarjoavat jatkossakin kasvokkain palveluja niille, joille diagnoositaan ensimmäistä kertaa. Tässä prosessissa käsitellään koulunvälisiin siirtohakemuksiin 18 saakka tehdyt hakemukset, uusia hakemuksia ei saada vasta 2020. joulukuuta 31.

Joulukuun viimeisen viikon taulukon mukaan asteittainen siirtymäsuunnittelu ja aikataulu koulujen kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen jaetaan yleisön kanssa.

EBA-avustaja, MEB-avustaja ja 7 24 44 MEBİM -palvelukeskus pystyvät vastaamaan kaikkiin etäopetusta koskeviin kysymyksiin.

Lukukauden tauko alkaa maanantaina 25. tammikuuta 2021 ja päättyy perjantaina 5. helmikuuta 2021.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset