Laajenna Eskişehirin julkisen liikenteen HEPP-koodin historiatuen linjaa

Eskisehirissä päivämäärän jatkettu tukilinja on saapunut julkisen liikenteen tilikoodille
Eskisehirissä päivämäärän jatkettu tukilinja on saapunut julkisen liikenteen tilikoodille

Ilmoittaen, että HES-säännöstö tulee pakolliseksi raitiovaunuille ja linja-autoille 20. marraskuuta tapausten määrän lisääntyessä, pääkaupunkiseudun kunta ilmoitti, että ajanjaksoa on pidennetty 5. joulukuuta asti, jotta kansalaiset eivät kärsi. Pääkaupunkiseudun virkamiehet totesivat, että tukipisteet eivät palvele 20. marraskuuta jälkeen ja että kansalaiset voivat soittaa ALO 23: lle työaikana 153. marraskuuta alkaen ja saada tukea Hes-koodin noudattamiseen.


Eskişehirin kansalaiset, kuten jokaisessa kaupungissa ennen julkisen liikenteen Hes-koodikautta, joka on yksi toimenpiteistä viruksen leviämisen estämiseksi ja joka alkaa kaikissa kaupungeissa, määrittelevät Hes-koodinsa Eskartille. Pääkaupunkiseudun kunta, joka lopetti Esbiletin myynnin 5. marraskuuta alkaen ja muistutti kansalaisia ​​siitä, että Hes-koodikausi alkaa 20. marraskuuta, ilmoitti, että ajanjaksoa jatkettiin 5. joulukuuta, jotta estetään viikonloppuna KPSS: stä mahdollisesti aiheutuvat epäkohdat. Viranomaiset totesivat, että ne, jotka eivät tee Eskart-sovitusta 5. joulukuuta jälkeen, eivät voi käyttää julkista liikennettä, ja viranomaisten mukaan kaikkien kansalaisten tulisi päästä julkiseen liikenteeseen henkilökohtaisen Eskartinsa kanssa, jotta julkisissa liikennevälineissä esiintyvät epidemiariskit voidaan minimoida.

Viranomaiset totesivat, että 11 tukipistettä palvelee kansalaisia, jotka eivät pysty suorittamaan online-yhteensopivuutta, mutta nämä pisteet eivät toimi 20. marraskuuta jälkeen yhteydenpidon estämiseksi, ja virkamiehet totesivat, että kansalaiset voivat saada tukea yhteensopivuudesta ALO 23: n kautta työaikana 153. marraskuuta alkaen.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset