Ensimmäinen Turkissa! Talveksi varastoitu lumi asetetaan Palandökenin hiihtokeskuksen kappaleille

Ensimmäinen talvinen lumi levitettiin Palandökenin laskettelurinteille varastoituun turkkiin
Ensimmäinen talvinen lumi levitettiin Palandökenin laskettelurinteille varastoituun turkkiin

Erzurum Metropolitan Municipality on käynnistänyt sovelluksen ensimmäistä kertaa Turkissa tällä kaudella Palandökenin hiihtokeskus. 22 XNUMX kuutiometriä talveksi varastoitua lunta laitettiin kausille.


Hiihtokausi 2020-2021 ennen Turkkia, jossa kaikki valmistelut Erzurumin tärkeimmälle hiihtokeskukselle saatiin päätökseen Palandökenin hiljattain toteutetusta hankkeesta pormestari Mehmet Tab, "Viime vuonna varastoidun lumen kiitotien kuljettaminen tähän kauteen", hän sanoi. Presidentti Sekmen selitti "Snow Storage" -sovelluksen tärkeyttä: "Tänä vuonna varastoimme toukokuussa hiihtokeskukseemme 23 tuhatta kuutiometriä lunta. Tällä maassamme ensimmäistä kertaa tehdyllä tutkimuksella onnistuimme piilottamaan noin 2020 tuhatta kuutiometriä lumimassoja, jotka olivat kertyneet sopiville alueille hiihtokauden päättyessä toukokuussa 14. Käytimme ennen kautta piilotettua lunta yhdessä teknisen lumen kanssa hiihtokeskuksessamme. Erityisesti aurinkovapaalla alueella pitämiemme lumimassojen leviämisen myötä ongelma, onko lunta ennen kautta, on poistettu. "

MAAILMAN LUKUISISSA LASKEKESKUKSISSA KÄYTETTY MENETELMÄ ON NYT PALANDÖKENISSA

Pormestari Mehmet Sekmen muistutti, että tällä hakemuksella hiihtokauden avaaminen käytiin aikaisemmin. Pormestari Sekmen jatkoi sanojaan seuraavasti: "Kun ilman lämpötila laski alle nollan Palandökenin hiihtokeskuksessa, tiimimme suorittivat piilotetun lumen. Tekninen lumituotantomme (Keinotekoinen lumi) alkoi myös ilman lämpötilan laskiessa miinus 4 asteeseen. Osana lumivarastokäytäntöä 750 metrin pituiselle radalle 7 luotu 40 metriä leveä ja 45 senttimetrin paksuinen radamme tehtiin hiihtoon sopivaksi. Toivottavasti ensi kaudella toteutamme lumen varastoinnin ja varastoinnin käytännöt suuremmilla alueilla, joilla on suurempi massa. " Presidentti Tab, Norja, Italia ja esiintyi useissa Itävallan hiihtokeskuksissa. Lumivarasto- ja varastointisovelluksia oli tehty ensimmäistä kertaa Turkin Palandökenin hiihtokeskuksessa, hän lisäsi.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset