Turkin ensimmäinen kotimainen spektri ja kansallinen vesimittari paranivat

Ensimmäinen paikallisen ja kansallisen vesispektrin mittauslaite kehitettiin turkiyeniiniksi
Ensimmäinen paikallisen ja kansallisen vesispektrin mittauslaite kehitettiin turkiyeniiniksi

Bahçeşehirin yliopisto (BAU) ja Defense Technologies Engineering and Trade Inc. (STM), tärkeä kehitys ulkomaisten riippuvuuksien vähentämiseksi tällä alalla on kehitetty kehittämällä vesialueen mittalaitetta, jota käytetään sukellusveneiden ja tutkimusalusten vedenalaiseen analyysiin paikallisesti ja kansallisesti.


Turkin erottuu tärkeänä askeleena kohti riippuvuuden vähentämistä ulkomaisesta tekniikasta merenalaisissa optisen spektrin laitteissa, veden optisessa johtokyvyssä maailmassa Toisin kuin vastaavissa järjestelmissä, aalto voi mitata reaaliaikaisesti koosta riippuen. Tärkein ominaisuus on, että se voi tehdä välittömät mittaukset 500 metrin syvyydessä kuin tällä hetkellä käytössä olevat ajoneuvot. Underwater Optical Spectrum Device, jonka BAU Innovation and Consultancy on kehittänyt ja tuottanut TUBITAK TEYDEB 1501 -projektin puitteissa veden imeytymiskyvyn analysoimiseksi, erottuu laitteesta, joka vahvistaa maamme voimaa sukellusvenetekniikassa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset