Ensimmäinen kokous vähimmäispalkan määrittämiseksi on 4. joulukuuta

Ensimmäinen kokous vähimmäispalkan määrittämiseksi on aikavälillä
Ensimmäinen kokous vähimmäispalkan määrittämiseksi on aikavälillä

Perhe-, työ- ja sosiaaliministeri Zehra Zümrüt Selçuk ilmoitti, että työntekijöistä, työnantajista ja julkisista edustajista koostuva vähimmäispalkkojen määrityslautakunta pitää ensimmäisen kokouksensa 2021. joulukuuta vuonna 4 sovellettavien vähimmäispalkkojen määritystutkimusten puitteissa.


Zehra Zümrüt Selçuk ilmoitti vaihtaneensa näkemyksiä työntekijöiden ja työnantajien edustajien kanssa vähimmäispalkan määrittelykomission ensimmäisestä kokouksesta.

Ministeri Selçuk totesi, että olemme päättäneet, että vähimmäispalkkojen määritystoimikuntamme pitää ensimmäisen kokouksensa 2021. joulukuuta määrittääkseen minimipalkan olevan voimassa vuonna 4. Tänä vuonna toivon, että vähimmäispalkka määritetään kaikkien osapuolten yksimielisyydellä ”.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset