Emirates pitää lupauksensa matkustajilleen

Emirates pitää lupauksensa matkustajilleen
Emirates pitää lupauksensa matkustajilleen

Täyttäen matkustajilleen antamansa lupauksen, Emirates on sitoutunut kiireiseen aikatauluun, jotta voidaan poistaa matkan häiriöiden aiheuttamat maksamattomat korvausvaatimukset.


Huhtikuussa alkaneen seitsemän kuukauden jakson aikana Emirates vastaanotti, vahvisti ja käsitteli noin 1,7 miljoonaa palautushakemusta. Tämän seurauksena yhtiö hyvitti matkustajilleen 6,3 miljardia AED. Tästä summasta 4,7 miljardia AED palautettiin matkustajille, jotka varasivat suoraan yritykseltä, loput palautettiin matkatoimistojen kautta.

Emirates on myös muuttanut lähes 130.000 miljoonan lentokupongin tilaa ja hoitanut yli 4 XNUMX kyselyä matkustajien ja matkatoimistokumppaneiden palauttamisesta.

Emirates-projektin huipulla se kokenut 19 ihmistä koostuvan joukkueensa massiivisen kasvun ennen epidemiaa ja tavoittanut 110 henkilöstöä, joka on vastuussa palautusten todentamisesta ja käsittelystä. Yhtiö saavutti tämän palkkaamalla henkilöstöä muilta osastoilta avustamaan työtä.

Emiratesin lentoyhtiön presidentti Sir Tim Clark sanoi: "Vuoden 2020 alkuvuosina COVID-19 häiritsi suuresti matkustamista ympäri maailmaa, mikä johti ennennäkemättömiin hyvityspyyntöihin ilmailu- ja matkailualalla, mukaan lukien Emirates. Tämä ei ollut erityisen halukas lentoyhtiöille, jotka olivat hukassa käteisellä, koska toiminta väheni huomattavasti. Emme ole koskaan unohtaneet sitoutumistamme matkustajiin näinä haastavina kuukausina, kun kamppailemme epidemian vaikutusten kanssa toiminnallemme.

"Palautus- ja asiakaspalvelutiimien työn, liikekumppaneidemme tuen ja yhteistyön sekä matkustajamme ymmärtämisen ansiosta Emirates-ryhmänä selvitimme työaikamme. Epidemiaa edeltävään aikaan verrattuna paluupyyntöjä ja lentokupongin muutoksia on edelleen paljon, mutta meillä on nyt kyky hallita niitä seitsemän päivän valmistumisjakson aikana. "

Sir Tim lisäsi: "Emiratesissa hyvitysten lisäksi tarjoamme matkustajillemme joustavuutta matkustaa myöhemmin. Olemme myös auttaneet säännöllisiä lentäjiä säilyttämään asemansa ja ottaneet käyttöön uusia tapoja ansaita ja käyttää Milesia. Emiratesissa olemme esittäneet alan ensimmäisen ilmaisen maailmanlaajuisen COVID-19-vakuutuksen, toteuttaneet biologisia turvallisuustoimenpiteitä maassa ja ilmassa sekä saattaneet ajantasaisimmista matkaolosuhteista helposti verkkosivustollemme tiedot, jotta voimme varmistaa entistä mukavamman matkustamisen jatkamiselle. "

Emirates on edelleen edelläkävijä tarjoamalla matkustajilleen matkavarmuutta ja luotettavuutta.

Aiemmin tällä viikolla lentoyhtiö ilmoitti jälleen yhdestä alan ensimmäisestä, tarjoten matkustajilleen ilmaisen moniriskisen matkavakuutuksen ja COVID-1-vakuutuksen kaikista lipuista, jotka on ostettu 2020. joulukuuta 19 ja sen jälkeen. COVID_19-sairausvakuutuksen lisäksi Emiratesin uusi antelias tarjous sisältää olosuhteet matkan häiriöille, jotka johtuvat henkilökohtaisista onnettomuuksista matkan aikana, talviurheilun kattavuudesta, henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta ja ilmatilan odottamattomasta sulkeutumisesta, matkaopastuksista tai varoituksista. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Joustavuus ja turvallisuus: Emiratesin varauskäytännöt tarjoavat matkustajille joustavuutta ja luottamusta matkasuunnitelmiinsa. Matkustajat, jotka ostavat Emirates-lipun matkustaakseen 31. maaliskuuta 2021 tai ennen sitä, voivat nauttia runsaista varausoloista ja -vaihtoehdoista, jos heidän on muutettava matkasuunnitelmaansa. Matkustajilla on mahdollisuus muuttaa matkan päivämääriä tai pidentää lipun voimassaoloa kahdella vuodella. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Terveys ja turvallisuus: Emirates on toteuttanut kattavan toimenpidekokonaisuuden, joka sisältää ilmaisten naamareita, käsineitä, käsinpuhdistusaineita ja antibakteerisia pyyhkeitä sisältävien hygieniapakkausten jakamisen kaikille matkustajille matkustajien ja heidän henkilökunnansa turvallisuuden varmistamiseksi sekä maassa että ilmassa matkansa jokaisessa vaiheessa. Lisätietoja näistä toimenpiteistä ja jokaisella lennolla tarjolla olevista palveluista on osoitteessa: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Dubai on avannut ovensa kansainvälisille liike- ja vapaa-ajan vierailijoille. Dubai on aurinkoisilla rannoillaan, kulttuuriperintötapahtumillaan ja maailmanluokan majoitus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksillaan yksi maailman suosituimmista kaupungeista. Vuonna 2019 kaupunki otti vastaan ​​16,7 miljoonaa kävijää ja järjesti satoja maailmanlaajuisia kokouksia ja messuja sekä urheilu- ja viihdetapahtumia. Dubaissa on tullut yksi ensimmäisistä kaupungeista maailmassa, joka on saanut Maailman matkailu- ja matkailuneuvostolta (WTTC) Safe Travel -leiman, johon sisältyy kattavia ja tehokkaita toimenpiteitä vierailijoiden terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset