Elokelpoisten Fikirtepe-ministeriöiden haaratoimistot ovat kasvaneet

Ministeriö muuttaa muutokseni Fikirtepeen
Ministeriö muuttaa muutokseni Fikirtepeen

Ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministeri Murat Kurum ilmoitti, että Istanbulin Fikirtepessä keskeneräiset tai keskeneräiset muutoshankkeet toteutetaan yhteistyössä ministeriön, TOKI: n ja Emlak Konutin kanssa.


Ministeri Kurum totesi, että presidentti Recep Tayyip Erdoganin käskystä valtio on asettanut kätensä vastuuseen muistamaan Fikirtepe esimerkillisenä kaupunkien menestyksenä hylätyn paikan sijasta. Ministeri Kurum sanoi: "Olemme nyt määrittäneet etenemissuunnitelmamme ja toteutamme prosessia tavalla, joka tulee olemaan liha ja luu" sanoi.

Toimielin tapasi edunsaajien edustajia Fikirtepessä ja totesi, että Fikirtepestä on tullut asuinalue Istanbulin keskustassa ja että alue nimettiin "kaupunkien muutosalueeksi" vuonna 2007, ja sitten "Fikirtepe ja sen lähialueiden kaavoitusohjelma" Hän selitti, että hankkeiden ensimmäiset vaiheet otettiin prosessin aikana yksityisten tytäryhtiöiden ja omistajien välisillä sopimuksilla.

Valvontaviranomainen sanoi, että joillekin alueen rakennuspalikoille perustettiin perustukset, mutta rakentaminen ei jatkunut,

”Joissakin paikoissa tarvittavaa infrastruktuuripalvelua ei voida tarjota, koska rakennukset eivät romahdu valmiiden alueiden läheisyyteen. Tietä ja infrastruktuuria ei voida rakentaa tässä laajuudessa. Elämä on alkanut joillakin hankkeen saarilla, joilla on siirtolupa, mutta ihmiset, kansalaiset ja naapurit eivät näe niitä. Sopimuksia tehtiin monissa paikoissa, mutta haluttua rakentamisen tasoa ei voitu aloittaa tietyistä syistä tai vaikka se aloitettaisiin, toivottua edistystä ei voitu saavuttaa. Oli monia syitä, miksi Fikirtepe tuli tähän tilanteeseen ja heikensi muutosprosessia. Koska alue oli yksi ensimmäisistä esimerkkeistä kaupunkien muutoksista, ongelmiin liittyi teknisiä, oikeudellisia ja taloudellisia ongelmia. Meillä oli monia ongelmia, kuten ryhmä, joka pyysi enemmän asuntoja tai työpaikkoja kuin he ansaitsevat, hinnankorotukset johtuen joistakin urakoitsijoista, jotka kilpailivat keskenään samasta alueesta, ja kansalaisemme allekirjoittivat sopimuksia useamman kuin yhden urakoitsijan kanssa samalla saarella ja paketilla.

Elävä Fikirtepe!

Todetaan, että laitos tuntee Fikirtepen koko historian tarkasti: "Olemme tehneet kattavia tutkimuksia estääkseen kaikenlaisen negatiivisuuden, epäoikeudenmukaisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden kentältä saamiemme tietojen kanssa. Ensinnäkin olemme asettaneet tavoitteen elinkelpoisesta Fikirtepestä sen moderneilla ja kestävillä rakennuksilla, kuljetuspalveluilla ja sosiaalisilla palveluilla, joissa yhdistyvät vihreä ja rakennus. Ajattelimme ja suunnittelimme tämän tavoitteen moniulotteisesti. Ensinnäkin otimme vallankumouksellisia toimia lainsäädännössä. Maamme kaikkien estettyjen muutosprosessien voittamiseksi ja Fikirtepen ongelmien ratkaisemiseksi annoimme kansalaisillemme oikeuden irtisanoa sopimus urakoitsijan kanssa, joka ei tehnyt työtä yksipuolisesti. Pohjustimme tietä ministeriömme tielle soveltaa viran puolesta kiireellisiin paikkoihin. " hän puhui.

Uudet kolikkopelit ovat valmiita 3 vuoden kuluttua

Valvontaviranomainen totesi, että edunsaajat tekivät ministeriölle satoja sopimuksen irtisanomishakemuksia Fikirtepen seitsemällä hankesaarella, ja jatkoi seuraavaa:

"Presidenttimme ohjeiden mukaan valtiomme on ottanut vastuun siitä, että Fikirtepe muistetaan esimerkillisenä kaupunkien menestyksenä, ei hylätynä paikkana. Olemme nyt määrittäneet etenemissuunnitelmamme ja suoritamme prosessimme tavalla, joka on liha ja veri. Ministeriönä olemme siirtymässä rakennusten rakentamisprosessiin TOKI Presidentin ja Emlak Konutin käsillä kansalaisten toivomien tukipyyntöjen edessä. Tässä vaiheessa suoritamme koko prosessin infrastruktuurin ja kaupunkien muutoksen pääosastossamme ja toteutamme Emlak Konutin pääosastomme hakemukset. Tästä päivästä lähtien saamme takuita yrityksiltä, ​​jotka ovat aloittaneet liiketoimintansa 40 rakennuspalikassa, joista osa on aloittanut liiketoimintansa, osa keskeneräisiä, ja annamme heille yhden kuukauden ajanjakson. Jos he eivät aloita projekteja yhden kuukauden kuluessa ministeriönä, aloitamme hankkeet, jotka ovat todella alkaneet ja ovat edelleen rakenteilla, ja toivottavasti toimitamme sinulle asteittain uudet kodisi ja kiinteät asuntosi 1 vuoden kuluessa. Keskeytämme uudet suunnitelmat joulukuussa tarkistamalla niiden saarten suunnitelmat, jotka eivät ole koskaan alkaneet, eivät ole tehneet sopimuksia, eivät ole allekirjoittaneet sopimuksia eivätkä ole tuhoutuneet. Toivon, että saatamme sen valmiiksi tammikuussa ja aloitamme sitten purkamisen. Tarjousprosessi etenee samanaikaisesti, ja toivottavasti teemme tarjoukset tammikuusta lähtien ja aloitamme rakentamisen viimeistään helmikuussa ja maaliskuussa. Rakennamme asuntosi valtion takauksella. Presidentti: "Fikirtepen veljiä, kansalaisiamme ei pidä uhrata, ja meidän valtiona on tehtävä nopeasti ja nopeasti tarvittavat toimet ja rakennettava uusi Fikirtepe infrastruktuurillaan, sosiaalisilla laitteillaan, kaikilla tarpeillaan ja toimitettava kansalaisillemme." he antoivat ohjeita. "

1,5 miljoonan neliömetrin rakennusalue

Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö, instituutio, sanoi: "Aloitamme hylätyt, rakentamattomat projektit, joiden perustukset on asetettu mutta joita ei jatketa. Uuden Fikirtepe-projektin, joka koskee suoraan 60 tuhatta kansalaista, sijoitusarvo on noin 5 miljardia Turkin liiraa, ja toivottavasti aloitamme projektin, joka kattaa 1,5 miljoonan neliömetrin rakennusalueen, ja toimitamme sen kansalaisillemme vaiheittain. " sanoi.

Valvontaviranomainen totesi, että se odottaa alueen 5 tuhannen talon purkuprosessia. ”Aloitamme ensinnäkin 15 tuhannen uuden talon rakentamisen - joista osa rakennettiin 15 tuhannen talon keskelle - ja koko alueen infrastruktuuri. Projektitietotoimistomme palvelee 10 päivää. Samassa prosessissa ministeriömme tarjoaa vuokratukia infrastruktuuri- ja kaupunkimuutosministeriön pääosaston elimessä aloittamiemme ja toteuttamissamme hankkeissa. " hän puhui.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset