Desinfiointimobilisointi julkisissa liikennevälineissä Izmir Metropolitanilta!

Desinfiointikampanja julkisissa liikennevälineissä Izmiristä
Desinfiointikampanja julkisissa liikennevälineissä Izmiristä

Kaikki Izmirin pääkaupunkiseudun piiriin kuuluvien julkisen liikenteen laitosten ja järjestöjen ajoneuvot desinfioidaan jokaisen matkan jälkeen koko päivän ajan. Bussit, metro- ja raitiovaunuautot ja laivat; Se puhdistetaan viruksista ja mikrobeista vesipohjaisilla puhdistusaineilla, jotka eivät vahingoita ihmisten ja ympäristön terveyttä.


Koranavirustapausten lisääntymisen vuoksi İzmir Metropolitan Municipality, joka keskeyttää kaiken toimintansa ja sulkee sosiaaliset tilat, pitää myös julkisen liikenteen ajoneuvojen säännöllistä desinfiointia erittäin tärkeänä. Kaikki linja-autot maaliskuusta lähtien, jolloin tautia alkoi nähdä Turkissa, alukset, joissa oli metro- ja raitiovaunuvaunut, siivottiin joka kerta päivän päätyttyä yksityiskohtaisesti; vapaa viruksista ja bakteereista.

Metro-vaunut Fahrettin Altayn asemalta; Karşıyaka Raitiovaunuautot desinfioidaan Alaybey-pysäkillä ja Konak-raitiovaunuhautat Halkapınarin pysäkillä yksityiskohtiin saakka. ESHOT- ja İZULAŞ-bussit sekä İZDENİZ-alukset puhdistetaan myös päästä varpaisiin jokaisen retkikunnan jälkeen. Päivän lopussa kaikki julkisen liikenteen ajoneuvot puhdistetaan ja desinfioidaan uudelleen. Tutkimuksissa; Sekä instituutioiden että organisaatioiden oma henkilöstö ja asiantuntijahenkilöstö İzmirin pääkaupunkiseudun kunnan ympäristöterveysosastossa työskentelevät.

Soyer: Noudatetaan sääntöjä

İzmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer ilmoitti olevansa tietoinen julkisten kulkuneuvojen puhdistuksen ja desinfioinnin merkityksestä; Hän korosti, että he osoittavat suurta herkkyyttä tässä asiassa. Presidentti Soyer totesi, että terveydenhoitohenkilöstöllä ja virallisilla laitoksilla sekä kansalaisilla on suuri vastuu pandemian torjunnassa, ja sanoi: "Valitettavasti olemme palanneet alkuun. Lisäksi tällä kertaa tilanne on paljon vakavampi. Meidän kaikkien on toimittava vastuullisesti. Jos mahdollista, pysymme kodeissamme. "Niiden, joiden on mentävä ulos, on noudatettava täysin naamiota, sosiaalisia etäisyyksiä ja hygieniasääntöjä."

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset