ASELSANin kansallinen kamera merkitsee CATS, kansalliset SİHA-kuvat MAM-L: llä

Bayraktar tb kotimainen sähköoptinen kamera ampuu aselsan-kissojen kanssa
Bayraktar tb kotimainen sähköoptinen kamera ampuu aselsan-kissojen kanssa

Turkin kansallinen teknologinen läpimurto oli toinen tärkeä askel mobilisoinnissa. Baykaraktar TB2 SİHA (Armed Unmanned Aerial Vehicle), jonka Baykar on kehittänyt kansallisesti ja ainutlaatuisesti, suoritti ensimmäisen koepalotuksen Aselsanin kehittämällä sähköoptisella tiedustelu-, valvonta- ja kohdistusjärjestelmällä CATS.

Bayraktar TB2, CATS ja MAM-L


Turkin kansallinen sihai TB2 Bayraktar, käynnissä oleva integrointityö Aselsan CATS: n sähköoptinen tiedustelu-, valvonta- ja kohdistusjärjestelmä heitti eilen, allekirjoitti tärkeän testin. Lähtiessään Baykarin lento- ja koulutustilasta Roketsanin siivillä kehittämällä elottomalla ampumatarvikkeella MAM-L (Mini Intelligent Ammunition), Bayraktar TB2 ampui onnistuneesti kansallisen CATS-kamerajärjestelmän laser-kohdistuksella.

Pitkä laukaus laser-kohdistuksella

MAM-L, jolla on laserhakupää ammuttu Bayraktar TB2: sta, osui Sarosin lahdella sijaitsevalle Target-saarelle asetettuun kohteeseen CATS: n tekemällä lasermerkinnällä korkealla ja pitkällä kantamalla. Osana testilentoja testattiin CATS: n ominaisuuksia nopeiden kohteiden lukitsemisessa ja jäljittämisessä. Kansallinen kamerajärjestelmä läpäisi kaikki testit. CATS: n käyttöliittymässä on myös viesti "National Technology Move".

Aselsanin, Baykarin ja Roketsanin voimaliitto!

Baykarin tekninen päällikkö Selçuk Bayraktar ja Aselsanin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja prof. DR. Myös Haluk Görgün osallistui. Sen tarkoituksena on saada päätökseen integraatiotutkimukset, jotka on tehty yhteistyössä Aselsanin, Baykarin ja Roketsanin kanssa, Turkin puolustusteollisuuden tärkeiden yritysten kanssa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset