HES-koodikausi joukkoliikenteessä Ordussa! Viime päivä 15. joulukuuta

HEPP-koodiaika armeijan joukkoliikenteessä Viime päivä joulukuu
HEPP-koodiaika armeijan joukkoliikenteessä Viime päivä joulukuu

Ordu Metropolitan Municipality on asettanut velvollisuuden yhdistää kaupunkikortit HEPP-koodiin varmistaakseen kansalaisten turvallisen ja terveellisen liikkumisen julkisissa liikennevälineissä.


Terveysministeriön käynnistämä julkisen liikenteen HES-koodisovellus toteutetaan myös pääkaupunkiseudun kunnan toimesta. Tässä yhteydessä julkisessa liikenteessä käytettävät Ordum- tai luottokortit on sovitettava HES-koodiin 15. joulukuuta asti. Kansalaiset, jotka eivät täsmää HES-koodinsa, Ordum-korttinsa tai luottokorttinsa kanssa tiettyyn päivään asti, eivät voi hyötyä julkisesta liikenteestä kiertokirjeen mukaan. Tämän järjestelmän kanssa kosketuksissa olevien kansalaisten kuljetus kortit keskeytetään automaattisesti eristysjakson aikana.

MITEN VASTAA?

Hayat Eve Sığar- tai e-Devlet-sovelluksilta saamasi HES-koodin jälkeen https://hes.ordu.bel.tr Siirry verkkosivustolle. Voit lopettaa tapahtuman syöttämällä HES-koodisi, TR-tunnuksesi / passisi numerosi ja kuljetuskorttisi numeron tai luottokorttisi numeron kuljetuskorttisi takaosaan käyttämäsi maksutavan mukaan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset