Antalyan 3. vaiheen kiskojärjestelmä toimii Falezin risteyksessä

Antalyan vaihekiskojärjestelmä toimii kallion risteyksessä
Antalyan vaihekiskojärjestelmä toimii kallion risteyksessä

Antalyan pääkaupunkiseudun kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän työt jatkuvat. Rata-asennustyöt ovat alkaneet Tarık Akıltopu -kadun ja Sakıp Sabancı -bulevardin (Falezin risteys) risteyksessä, joka on yksi hankkeen tärkeistä kohdista.


Pääkaupunkiseudun kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmähankkeessa, joka yhdistää Varsakin kaupungin keskustaan ​​linja-autoasemalle, Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalalle, tarjoamalla suurta mukavuutta kaupunkiliikenteelle, töitä jatketaan kaikissa vaiheissa Konyaaltın meteorologisesta risteyksestä linja-autoaseman risteykseen. .

RAUTAT, JOTKA ON LIITETTY MUSEUMIIN DUMLUPINARISTA

Pääkaupunkiseudun kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän rakennustöiden yhteydessä on aloitettu kiskojen asennustyöt Tarık Akıltopu -kadun ja Sakıp Sabancı -bulevardin (Falezin risteys) risteyksessä. Rautateiden valmistus jatkuu Konyaaltın meteorologian risteyksen ja Museum Junctionin välillä, mutta rautateiden valmistus on saatu päätökseen Falezin risteykseen asti. Sen tarkoituksena on saada työt päätökseen alueella, jolla Falezin risteyksen pääkeskus, jossa työt ovat alkaneet, joulukuun ensimmäiseen viikkoon saakka rautatie- ja asfalttituotteilla. Falez Junctionin töiden valmistuttua kiskot liitetään jatkuvasti ASAT: n pääosaston rakennuksen edessä olevan tunnelin sisäänkäynnistä museoristeykseen.

HUMMAN TYÖSKENTELY OTOGARIN ALUEELLA

Virkamiesten mukaan parkettivalmistus alkoi, kun kiskojen betoniprosessit valmistuivat Falezin risteyksestä koulutus- ja tutkimussairaalan vaihtoon suuntautuvalla osuudella, ja reitin asemien viimeistelytyöt olivat valmistumassa. Todettiin, että projektin puitteissa kaikki työt on saatu päätökseen linja-autoaseman alueelle ulottuvalla osuudella, ja hissilaitteiden asennus raitiovaunulinjan ylikulkusiltaan aloitetaan. Louhinta jatkuu Dumlupınar Boulevardin linja-autoaseman risteyksen keskellä sijaitsevalla alueella. Länsiaseman laiturikerroksen työt ovat loppumassa, mutta kaksikerroksisen pysäköintialueen tuotanto jatkuu. Työtaso ja matkustajan lattia ovat alkaneet hienoa työtä. Jalankulkutunnelin louhinta Länsi-asemalta vaiheeseen 1 on saatu päätökseen.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar