Adana Metropolitanin bussipysäkit tuottavat omia

Adana tuottaa omat bussipysäkit
Adana tuottaa omat bussipysäkit

Adanan pääkaupunkiseutu säästää rahaa valmistamalla bussipysäkkejä ympäri kaupunkia. Kunta arvostaa esteettisesti kunnan rautaprofiileista ja puusta tekemiä pysähdyksiä, ihmisten rahaa suojataan ostamalla halvemmalla.


Adanan pääkaupunkikunta tuo sekä esteettisen muutoksen kaupunkimaailmaan että säästää rahaa oman henkilöstön rakentamilla bussipysäkillä. Aikaisemmin ostetut ja hankitut bussipysäkit valmistetaan liikenteen ja Park Bahçeler -yksikön perustamassa työpajassa useiden kunnan yksiköiden henkilöstön työskentelyllä.

CAMELIAN STYLE STOP

Adanan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Zeydan Karalarin ohjeesta käynnistetyn Metropolitan-sovelluksen avulla säästetään noin 140 prosenttia kaupungin 80 pysäkin kustannuksista. Kameli-ulkomailta valmistetuista torista valmistetaan 40 yksikköä kuukaudessa, runko ja puumateriaali.

Pysähdyksiä, jotka antavat kameliolla ulkonäöltään erilainen tyyli kaupunkien estetiikalle, käytetään keskustassa ja kaupunginosissa. Terveellisemmät torit, koska ne ovat puisia, suojaavat yleisöä Adanan kuumalta auringolta kesällä ja sateilta talvella. Toinen etu on, että kunnan henkilöstön tekemät pysäkit ovat aiempaa suurempia ja että useampi kansalainen voi hyötyä samanaikaisesti.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset