70 vuoden sotilaslinkkilinja uusittu

Afyonkarahisarin varuskunnan risteysraide uusittiin
Afyonkarahisarin varuskunnan risteysraide uusittiin

TCDD: n 7. aluepäällikkö Adem Sivri, Afyonkarahisarin MSB: n 13. varasto (varuskunta) TCDD Teknik A.Ş. viranomaiset tekivät yhdessä tutkimuksia ja saivat tietoja töistä rautateiden kunnossapitopäällikkö V. Ahmet Özkanilta.


Sivri totesi, että İltisak-rautatie on rakennettu vuonna 1950 käyttämällä puisia ja rautaisia ​​ratapölkkyjä päivän olosuhteiden mukaan, ja se on palvellut varuskunnan komentojen logistiikkakuljetuksissa 70 vuotta ja ilmaisi linjan kunnostamisen strategisen merkityksen.

Poistuessaan Afyonin asemalta, infrastruktuurin parantamistyöt on saatu päätökseen 3 km: n rautatielinjan kunnostustöissä, mukaan lukien vaihdot ja lastaustiet, rautateiden ja ratapölkkyjen asettamistyöt on aloitettu ja niiden on tarkoitus valmistua lyhyessä ajassa, turvallinen ja mukava kuljetus rautatien kunnostamisen jälkeen ja Park Afyon - On raportoitu, että Güvenevlerin välinen rautatie on tarkoitus integroida AFRAY-projektiin.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset