Neljäs kansainvälinen Istanbul Bridge -konferenssi pidetään verkossa

kansainvälinen Istanbulin silta-konferenssi pidettiin verkossa
kansainvälinen Istanbulin silta-konferenssi pidettiin verkossa

järjestetään moottoriteiden, siltojen ja Turkin pääosastossa järjestäytyneen kansalaisyhteiskunnan perustajajäsenten keskuudessa järjestettävän neljännen kansainvälisen konferenssin järjestämisessä Istanbulissa.


Konferenssin, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen sillanrakennusyhteisö ympäri maailmaa ja tarjota jatkuva keskustelufoorumi, joka kehittää turvallisia, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja, joita seurataan, avasi moottoriteiden varapääjohtaja Mujahid Arman.

Sillat paitsi veden molemmille puolille ilmaisevat menneisyyden ja tulevaisuuden, jotka yhdistävät arkkitehtoniset mestariteokset Arman, Balanced Cantilever Bridge Turkissa, hermostunut kalteva Cable Stayed Bridge, riippusilta, High Rijiditel sillanrakennustekniikoiden toteuttamisessa erityyppisissä olosuhteissa, kuten riippusilta valtavaa edistystä edellyttäen, että Hän totesi, että moottoriteiden pääosastona tehtiin investointeja, jotka tuovat ääntä sillan suunnittelulle ja rakentamiselle.

Arman totesi, että vuosina 2003--2020 Arman lisäsi, että liikennettä palvelevien siltojen määrä kasvoi 369 prosenttia.

Arman ilmoitti, että he ovat tehneet kovasti töitä lisätäksesi monia muita projekteja maailmankuuluihin teoksiin, kuten Osmangazi-silta ja Yavuz Sultan Selim -silta, Arman antoi osallistujille tietoa vuoden 1915 Çanakkalen sillan käynnissä olevasta rakentamisesta. Arman totesi, että silta on tärkeä osa maailman ja maamme teknistä historiaa monilla ominaisuuksillaan, "Arman sanoi:" Vuonna 1915 Çanakkalen silta on maailman suurin keskisuurten alueiden riippusilta, kun sen keskiväli on 2.023 metriä. Sillallamme on 4.608 × 2-liikennekaista, jonka kokonaiskäyttöpituus on 3 m sisältäen sivuväylät ja lähestymissiltat; Se on yksi maamme tärkeimmistä investoinneista, jossa tieto, kokemus ja esteettisyys yhdistyvät ”.

Euroopassa ja Aasiassa, silta yhdistää kuudennen kerran, ei vain Turkin; Arman totesi, että se on tärkeää myös Euroopan unionin maille ja erityisesti naapureillemme Bulgarialle ja Kreikalle, ja Arman lisäsi, että silta valmistuu vuonna 2022.

Turkissa sillanrakennustekniikat kehittivät tieverkkoa varapääjohtajan kanssa korostaen, että erityyppisten siltojen ja moottoriteiden laadun parantaminen tehtiin jakamalla ominaisuus. Arman sanoi:

”Rakennustöiden yhteydessä valmistunut 660 metrin Kömürhan-silta suunniteltiin käänteisen Y-tyyppiseksi torniksi; Se sijoittuu maailman kirjallisuudessa 380. sijalle yhden pylväänsä ja 4 m keskivahvuutensa ansiosta. Sillan rakentamisen on tarkoitus valmistua tämän vuoden joulukuussa. Eyiste-maasilta, joka on rakennettu kahdeksalle keskipylväälle, joiden korkeus vaihtelee 42–166 metrin välillä Balanced Cantilever Construction Method -menetelmän mukaisesti, on vielä keskeneräisten suurten projektien joukossa maamme korkein jalkakorkeus, kun se valmistuu. Siirtiin rakennettu Zarovan silta, Hasankeyf-8, joka on yksi pituimmista siltoja moottoriteillämme, joiden pituus on 1.001 metriä, Tohma, joka on rakennettu työntö- ja liukumenetelmällä, ja Artvin Yusufeli -ryhmän sillat, jotka koostuvat 2 tasapainotetusta ulokemädestä, ovat myös muita tärkeitä siltainvestointeja, joita jatkamme laitoksellamme.

Verkkokonferenssissa, jossa on paljon osallistujia eri maista; Insinööriyhteisön edustajat, kansalliset ja kansainväliset yritysvirkailijat, akateemikot ja opiskelijat kokoontuivat; Hän vaihtoi näkemyksiä tekemällä esityksiä digitaalisen siltasuunnittelun, sillanrakennustekniikan, rakennesuunnittelun, rakennussovellusten, geoteknisten ominaisuuksien, kunnossapidon ja korjauksen aloilla.A


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset