Rautatiet juhlivat tasavallan 97. vuosipäivää ylpeydellä ja kunnialla

Rautatiet juhlivat tasavallan 97. vuosipäivää ylpeydellä ja kunnialla
Rautatiet juhlivat tasavallan 97. vuosipäivää ylpeydellä ja kunnialla

Tasavallan julistamisesta on kulunut 97 vuotta. Vapaussodassamme me, kuten kaikki patriootit, työskentelimme armeijamme tavoin toimittamaan aseita, tarvikkeita ja ruokaa vaarantamalla kuoleman sodassa täydellisen itsenäisyyden puolesta.


Maamme kaikkien tärkeiden tapahtumien jälkeen 29. lokakuuta 1923 lähtien maamme hyvinvointitaso on parantunut, ja olemme päässeet kilpailemaan kehittyneiden maiden kanssa tehdyillä investoinneilla.

164-vuotiaana syvään juurtuneessa menneisyydessä rautatieliikentäjät hikoilevat maamme hyvinvoinnin, sietokyvyn ja menestyksen puolesta siirtääkseen maata eteenpäin ihmisten, teollisuuden ja viejien rinnalla.

Suurin velvollisuutemme on pitää tasavallamme, jonka julistimme uhraamalla elämämme 97 vuotta sitten, heiluttaa ikuisesti taivaalla maahan vuotaneen veren muotoista puolikuun- ja tähtilippua ja suojella ja ylläpitää taloudellista ja poliittista itsenäisyyttämme ikuisesti.

TCDD Tasimacilik -perheenä olemme tietoisia marttyyreidemme ja veteraaniemme meille uskomasta vastuusta. Tietoisena Aziz-kansan palvelemisen pyhyydestä maan sisällä ja ulkopuolella; Jatkamme kaikin voimin työtä maamme nostamiseksi ja kirkastamiseksi uskolla ja päättäväisyydellä.

Näillä tunteilla ja ajatuksilla muistan kaikkia vapaussotamme sankareita, etenkin tasavallan perustaja Gazi Mustafa Kemal Atatürkia sekä kaikkia marttyyrejamme ja veteraneitamme, jotka on kuollut kansakuntamme sydämiin uhrauksillaan, ja vietän 29. lokakuuta tasavallan päivää vilpittömillä tunteillani ja kunnioituksellani. (Kamuran Yazıcı - TCDD Transportin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja)

 


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset