Kuinka saada HES-koodi? Kuinka saada paikallisen julkisen liikenteen HES-koodi?

Kuinka saada HES-koodi? Kuinka saada paikallisen julkisen liikenteen HES-koodi?
Kuinka saada HES-koodi? Kuinka saada paikallisen julkisen liikenteen HES-koodi?

HES (Hayat Eve Sığar) -koodi on uusi sovellus, joka on pakollinen turvalliseen matkustamiseen maan sisällä terveysministeriön toimenpiteiden puitteissa. HES-koodisi, jonka luot itse ja jonka jaat lippujen ostamisen ja lentojen rekisteröinnin yhteydessä (lähtöselvitys), tarkistetaan säännöllisesti Turkin tasavallan terveysministeriön palveluiden kautta tarkistaaksesi, onko matkallesi osallistumiselle mitään estettä.

Kuinka saada HES-koodi?


HES-koodin saamiseksi on kolme erilaista tapaa. Käyttäjät voivat hankkia koodin Hayat Eve Sığar -sovelluksen kautta, jonka he lataavat puhelimeensa. Toinen menetelmä on saada HES-koodi tekstiviestillä (SMS). Lopuksi kansalaiset voivat saada koodin sähköisen hallinnon kautta, jota käytetään julkishallinnon palveluiden toteuttamiseen sähköisissä ympäristöissä. Tässä ovat vaiheittaiset menetelmät HES-koodin saamiseksi;

Koodin saaminen Hayat Eve Sığar -sovelluksesta

Käyttäjien, jotka haluavat saada koodeja puhelimeensa, on ensin ladattava sovellus matkapuhelimilta matkapuhelimilta. Kansalaiset, jotka asentavat sovelluksen puhelimeensa, voivat luoda koodin kirjoittamalla "HES-kooditapahtumat" -osion rekisteröinnin suorittamisen jälkeen ja napsauttamalla "Luo HES-koodi" -painiketta. Käyttäjät voivat määrittää CODE-käyttöajansa.

HEPP-koodin vastaanottaminen tekstiviestillä

käyttäjät, jotka kirjautuvat puhelimen viestiosioon HES kirjoitti jättää välilyönnin heidän välilleen muodostaen henkilötunnuksen, Turkin tasavalta kirjoitti sarjanumeron viimeisiin 4 numeroon tunnuksen ja koodin jakamisajankohdassa, 2023 tekstiviestiä (SMS). Voit saada koodin lähettämällä.

Sähköisen hallinnon HEPP-koodin hankkiminen

HES-koodin saa nyt sähköisen hallinnon kautta, jossa olemme suorittaneet monia virallisia tapahtumia käymättä julkisiin laitoksiin. Ensinnäkin sähköisen hallinnon käyttäjät, jotka haluavat saada HES-koodin, kirjautuvat järjestelmään TR-tunnuksellaan ja salasanallaan. Sitten kansalaiset, jotka kirjoittavat "HES-koodikyselyn" oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään, voivat luoda koodin tässä osiossa näkyvältä näytöltä ja käyttää sitä missä tahansa laitoksessa.

Mikä on rajoittamaton HES-koodi?

HES (Hayat Eve Sığar) -koodi on uusi sovellus, joka on pakollinen terveysministeriön varotoimien puitteissa, jotta voit matkustaa turvallisesti maan sisällä. Ilmoittautuminen lennolle (lähtöselvitys) Kaupunkien julkisen liikenteen aktiviteetit Bussi- ja lentomatkat voidaan suorittaa HES-koodilla. HES-koodin saa Hayat Eve Sığar -mobiilisovelluksesta tai tekstiviestillä.

Kuinka hankkia paikallisen julkisen liikenteen HES-koodi

Saadaksesi HES-koodin tekstiviestinä, kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin, turkkilaisen ID-sarjanumeron viimeiset 4 numeroa ja jakamisaika (päivien lukumäärä) ja lähetetään numeroon 2023 tekstiviestinä.

Kuinka saada HES-koodi tekstiviestillä?

1- "Hayat Eve Sığar" -sovellukseen syötetään "HES-kooditapahtumat" -osio.
2- SMS-menetelmällä kirjoittamalla HES ja jättämällä välilyönti; TC…
Näyte; HEPP 12345678901 1234 17.
3- Voit myös saada HES-koodisi sähköisen hallinnon kautta.

Hayatevesığar-koodi - Kuinka saada HES-koodi?

Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin; TC-tunnistenumero, TC-henkilötunnusnumeron 4 viimeistä numeroa ja jakamisjakso (päivinä) kirjoitetaan ja tekstiviesti lähetetään numeroon 2023. Saat vastauksen lyhyessä ajassa.

Kuinka saada HES-koodi sähköisen hallinnon kautta?

Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin; TC-tunnistenumero, TC-henkilöllisyyden sarjanumeron ja jakamisajan viimeiset 4 numeroa (päivien lukumääränä) kirjoitetaan ja lähetetään numeroon 2023 tekstiviestinä. HES-koodi on saatavana e-Devlet-verkkosivustolta.

Kuinka saada ulkomaalaisten HES-koodi?

Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin; Voit saada HES-koodin ulkomaalaisille kirjoittamalla kansalaisuuden (IRN) passin numeron, syntymäajan (vuosina) sukunimen ja viimeisenä päivien lukumäärän sekä lähettämällä tekstiviestin numeroon 2023.

Kuinka saada bussin HES-koodi?

Joten miten saada HES-koodi, onko se pakollinen julkisessa liikenteessä? Kuinka saada koodin tekstiviestillä? Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin, TC-henkilötunnus, turkkilaisen sarjanumeron 4 viimeistä numeroa ja jakamisjakso ja lähetä se tekstiviestinä vuoteen 2023.

Kuinka saada alle 18-vuotias HES-koodi?

Olen alle 18-vuotias. Kuinka saan HES-koodin? Alle 18-vuotiaat matkustajat voivat saada HES-koodinsa kahdella tavalla. Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin; TR-henkilötunnus, TR-henkilöllisyyden sarjanumeron viimeiset 2 numeroa ja jakamisaika kirjoitetaan ja lähetetään numeroon 4 tekstiviestinä.

Kuinka saada HES-koodi terveysministeriöltä?

Kuinka saan HES-koodin? Jos lähetät tekstiviestin numeroon 2023 jättämällä välilyönnin niiden väliin, saat HES-koodisi kirjoittamalla HES ID NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAY).

Vaaditaanko HES-koodia hotelleissa?

HES-koodikyselyjä tehdään sekä varauksen yhteydessä (Internet-puhelimitse tai kasvotusten) että asiakkaiden vastaanottamisen yhteydessä majoitusliikkeeseen ja niiden henkilöiden varaus- ja maahantulomenettelyt, joilla ei ole riskiä (diagnosoitu tai jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa).

Kuka on HES-koodi pakollinen?

HES-koodi on suunniteltu kaikille matkustajille turvalliseen matkustamiseen. Tämän järjestelmän käyttö, joka on voimassa lentokoneissa, junissa, kaupunkien julkisissa liikennevälineissä ja bussimatkoissa, on pakollista aikuisille ja lapsille, kun taas kaupungin julkinen liikenne ja kotimaanmatkat sekä lähtöselvitystoiminnot ovat pakollisia alle 2-vuotiaille matkustajille.

Kuinka saan HES-koodin puolisolleni ja lapsilleni?

Saadaksesi HES-koodin tekstiviestinä, kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin, turkkilaisen ID-sarjanumeron viimeiset 4 numeroa ja jakamisaika (päivien lukumäärä) ja lähetetään numeroon 2023 tekstiviestinä.

Kuinka kauan HES-koodi on?

HES-koodi voi olla voimassa tietyn ajan tai loputtomiin. HES-koodisi on oltava voimassa vielä vähintään 7 päivää viimeisestä matkan päättymispäivästä.

Kuinka ostaa junalippuja HES-koodilla?

YHT-lennot aloitettiin 28. toukokuuta. Turkin tasavallan valtion rautatieliikenteen (TCDD) kuljetusten A. suosikki elämää (HPP) koodilla High Speed ​​Train (YHT) jakoi videoluentoja lippujen saamisesta. Kansalaiset ihmettelivät, miten saada lippuja junaliikenteen alkaessa.

HEPP-koodi ja matkustuslupa ovat erillisiä asiakirjoja, molemmat ehdot on täytettävä!

TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Saat tarkempia tietoja katsomalla videota.

Korvaako HES-koodi matkalupa-asiakirjan?

Raportoitiin, että terveysministeriön Hayat Eve Sığarin (HEPP) hakemuksesta saatu koodi ei korvannut ”matkustuslupatodistusta” ja matkustusrajoituksilla varustetut kansalaiset eivät voineet matkustaa vain HEPP-koodilla.

Kuinka ostaa online-junalippuja Hes-koodilla

Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla

Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla
Vaihe 1
Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla
Vaihe 2
Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla
Vaihe 3

Kuinka kuljettaa online-junalippuja Hes-koodilla

Kuinka saada Hes-koodi?

Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 1
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 2
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 3
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 4
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 5
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 6
Kuinka saada Hes-koodi
Vaihe 7
Kuinka saada Hes-koodi
Kuinka saada Hes-koodi

HES-koodikysymykset ja vastaukset

Olen alle 18-vuotias. Kuinka saan HES-koodin? Alle 18-vuotiaat matkustajat voivat saada HES-koodinsa kahdella tavalla. Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin; TR-henkilötunnus, TC-henkilöllisyyden sarjanumeron viimeiset 2 numeroa ja jakamisjakso kirjoitetaan ja lähetetään tekstiviestinä vuoteen 4. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...Jos lähetät tekstiviestin numeroon 2023 jättämällä välilyönnin niiden väliin, saat HES-koodisi kirjoittamalla HES ID NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAY). Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...HES-koodi on suunniteltu kaikille matkustajille turvalliseen matkustamiseen. Tämän järjestelmän käyttö, joka on voimassa lentokoneissa, junissa, kaupunkien julkisissa liikennevälineissä ja bussimatkoissa, on pakollista aikuisille ja lapsille, kun taas kaupungin julkinen liikenne ja kotimaanmatkat sekä lähtöselvitykset ovat pakollisia aikuisille ja lapsille. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...HES-koodin vastaanottamiseksi tekstiviestinä riittää, että kirjoitat HES: n ja annat seuraavat puolisosi tai lapsesi tiedot jättämällä välilyönnin väliin: TR-tunnusnumero, TC-sarjanumeron viimeiset 4 numeroa ja jakamisaika (päivien lukumäärä) kirjoitetaan ja tekstiviesti lähetetään numeroon 2023. voidaan heittää. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...HES-koodi voi olla voimassa tietyn ajan tai loputtomiin. HES-koodisi on oltava voimassa vielä vähintään 7 päivää viimeisestä matkan päättymispäivästä. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...Kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin; Voit saada HES-koodin ulkomaalaisille kirjoittamalla kansalaisuuden (IRN) passin numeron, syntymäajan (vuosina) sukunimen ja viimeisenä päivien lukumäärän sekä lähettämällä tekstiviestin numeroon 2023. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...Saadaksesi HES-koodin tekstiviestinä, kirjoita HES ja jätä väli niiden väliin, turkkilaisen henkilöllisyyden sarjanumeron viimeiset 4 numeroa ja jakamisaika (päivinä) kirjoitetaan ja lähetetään numeroon 2023 tekstiviestinä. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...HES-koodin saa nyt E-Devletin kautta, jossa olemme suorittaneet monia virallisia tapahtumia käymättä julkisiin laitoksiin. Ensinnäkin sähköisen hallinnon käyttäjät, jotka haluavat saada HES-koodinsa, kirjautuvat järjestelmään TR-tunnuksellaan ja salasanallaan. Sitten kansalaiset, jotka kirjoittavat "HES-koodikyselyn" oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään, voivat luoda koodin tässä osiossa näkyvältä näytöltä ja käyttää sitä missä tahansa laitoksessa. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...käyttäjät, jotka kirjautuvat puhelimen viestiosioon HES kirjoitti jättää välilyönnin heidän välilleen muodostaen henkilötunnuksen, Turkin tasavalta kirjoitti sarjanumeron viimeisiin 4 numeroon tunnuksen ja koodin jakamisajankohdassa, 2023 tekstiviestiä (SMS). Voit saada koodin lähettämällä. Tekstiviesti lähetetään numeroon 2323: HEPP 30000000001 1234 90  Lisätietoja Klikkaa tästä ...Käyttäjien, jotka haluavat saada koodeja puhelimeensa, on ensin ladattava sovellus matkapuhelimilta matkapuhelimilta. Kansalaiset, jotka asentavat sovelluksen puhelimeensa, voivat luoda koodin kirjoittamalla "HES-kooditapahtumat" -osion rekisteröinnin jälkeen ja napsauttamalla "Luo HES-koodi" -painiketta. Käyttäjät voivat määrittää CODE-käyttöjaksonsa. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä ...HEPP-koodin matkalupa-asiakirja ei korvaa! Sinun on ostettava sekä HES-koodattu lippu että matkustuslupa. TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...Lataa lisää

sohbet

1 Trackback / Pingback

  1. HES-koodisovellus aloitettu julkisissa kulkuneuvoissa Gaziantepissa

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset