Yozgatin YHT-aseman rakennustyöt jatkuvat täydellä nopeudella

Yozgatin YHT-aseman rakennustyöt jatkuvat täydellä nopeudella
Yozgatin YHT-aseman rakennustyöt jatkuvat täydellä nopeudella

Yozgatin YHT-aseman rakennustyöt jatkuvat täydellä nopeudella; TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun tarkasteli yhdessä projektista vastaavan ryhmän kanssa Yozgatin YHT-asemarakennuksen ja teknisen palvelurakennuksen rakennustyöt reitillä Ankara Sivasin suurten nopeuksien rautatiehankkeen puitteissa.


Ali İhsan Uygun totesi, että etäisyyksiä lyhennettiin tässä projektissa työskentelevien ponnisteluilla ja kaupunkien välille rakennettiin moderneja ja nopeita siltoja, "Jännitys ja onnellisuus lisääntyvät eksponentiaalisesti, kun projekti lähestyy loppua joka päivä."

Vierailemalla Yozgat Transformer Centerissä, jonka rakennusprosessi ja testit on saatu päätökseen, "Työskentelemme ahkerasti tarjotaksemme kansakuntamme arvoisen suurnopeusjunakokemuksen." sanoi.

Myöhemmin TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun tutki Ankaran - Sivasin suurten nopeuksien rautatiehankkeen viimeisen tunnelin T318, joka sijaitsi 318. kilometrillä Kırıkkale-Sivasin välillä ja jonka rakentaminen valmistui.

Uygun kiitti yötä päivää työskenteleviä työntekijöitä projektin toteuttamisesta ja sanoi, että valmistaudumme suureen päivään heidän ponnisteluillaan.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar