Yıldırım-11 Norduz -operaatio käynnistetty

Yıldırım-11 Norduz -operaatio käynnistetty
Yıldırım-11 Norduz -operaatio käynnistetty

Siirtin maakunnan santarmikomento, jotta separatistinen terroristijärjestö voitaisiin poistaa kokonaan maan asialistalta ja neutraloida terroristit, joiden katsotaan olevan alueella. YILDIRIM-11 HERECOLE Operaatio on aloitettu.


Hän vastasi Siirtin maakunnan santarmikomennosta operaatiossa; Sandarmerikomando, santarmien erikoisoperaatiot (JÖH), poliisin erityisoperaatiot (PÖH) ja vartijaryhmät 1.003 henkilöstö (56) operatiivinen ryhmä ottaa vastuun.

Käynnistettiin 13. heinäkuuta 2020, ja sen tavoitteena on terrorismin poistaminen kokonaan maassa Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) Operasyonları yhteensä tähän mennessä 54 terroristi on neutraloitu, 24 yhteistyökumppani kiinni, 112 luola, suoja ja varasto tuhoutuivat, takavarikoitiin monia aseita, ammuksia, ruokaa ja eläviä tarvikkeita.

VALAISIMET, kansamme tuella Uskovat ve VAKAA jatkuu menestyksellä jotenkin.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar