Suna Kıraç lähetettiin viimeiselle matkalleen

Suna Kıraç lähetettiin viimeiselle matkalleen
Suna Kıraç lähetettiin viimeiselle matkalleen

Koç Holdingin entinen varapresidentti Suna Kıraç lähetettiin viimeiselle matkalleen. Hautajaisiin osallistunut İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu ilmaisi tunteensa: "Erittäin kallisarvoinen nainen, joka on jättänyt suuren merkin liike-elämälle, mutta myötävaikuttaa myös tämän maan ja kaupungin kehitykseen, koulutukseen, kulttuuriin, taiteeseen; Nainen, joka toi kenties esimerkillisen uhrin kaikilla alueilla. Muistamme sen aina kunnioittavasti ja kiitollisena ”.


Suna Kıraç, edesmenneen liikemies Vehbi Koçin tytär ja Koç Holdingin entinen varapresidentti, lähetettiin viimeiselle matkalleen. Hautajaisrukous Kıraçille Marmaran yliopiston teologisen tiedekunnan Tatbikat-moskeijassa Altunizadessa toi yhteen monia ihmisiä politiikan, liike-elämän, urheilun ja taiteen maailmasta. Hautajaisiin osallistunut Istanbulin metropolin kunnan (IMM) pormestari Ekrem İmamoğlu sanoi lehdistön jäsenille moskeijan sisäänkäynnillä: "Kiitos. Todellakin, hän on erittäin arvokas nainen, joka on jättänyt suuren merkin liike-elämälle ja osallistuu myös tämän maan ja erityisesti tämän kaupungin kehitykseen; Nainen, joka toi kenties esimerkillisen uhrin kaikilla alueilla. Muistamme aina kunnioittavasti ja kiitollisesti. Toivotan armoa. Olkoon paikka taivaan.

Kıraç, joka on ollut kamppailussa ALS: n kanssa vuodesta 2000, kuoli eilen. Kıraç haudattiin Zincirlikuyu-hautausmaan perhehautausmaalle.

Kuka on Suna Kıraç?

Suna Kıraç (syntymäaika 3. kesäkuuta 1941, Ankara - kuoleman päivämäärä 15. syyskuuta 2020, Istanbul), turkkilainen liikemies ja Koç Holdingin hallituksen varapuheenjohtaja.

Hän on valmistunut Arnavutköy American Girls 'Collegesta ja sitten Boğaziçin yliopiston pankki- ja rahoitusosastolta.

Vuonna 1999 Suna Kıraç sai Lontoon kauppakorkeakoulun "kunniajäsenyyden" erinomaisesta johtamis- ja johtamistaidosta sekä panoksestaan ​​Koç Holdingiin, liike-elämään ja turkkilaisten lasten koulutukseen. Suna Kıraç, joka on taistellut ALS-nimistä tautia (amyotrofinen lateraaliskleroosi) yhdeksän vuoden ajan ja voi kommunikoida ympäristönsä kanssa vain silmillään, jatkaa investointeja maahansa aviomiehensä İnan Kıraçin kanssa perustaman Pera-museon ja Istanbulin tutkimuslaitoksen kanssa, jonka he avasivat 9. Suna Kıraç, joka jatkaa työtään tavoitteenaan tuoda maailmanluokan auditorio ja kulttuurikeskus Istanbuliin, on myynyt yli 1 2007 kirjaa, jotka on julkaistu vuonna 2006, ja kaikki tulot on lahjoitettu TEGV: lle ja toimittanut Rıdvan Akar. tuli yksi myyvistä kirjoista.

Amyotrofisen lateraaliskleroosin (ALS) taudista kärsivä Suna Kıraç kuoli Istanbulissa 2000-vuotiaana 15. syyskuuta 2020.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar